Koncert skupiny Gapa & Mečiar - Blues Connection

Podujatie Bardejov

Koncert skupiny Gapa & Mečiar - Blues Connection

Predpredaj vstupeniek bude v dvoch vlnách.
Predpredaj začína 5.2.2019.
1.Vlna 7€ - Obmedzený počet vstupeniek
2.Vlna 9€ - Obmedzený počet vstupeniek
Vstupenky v deň koncertu nebude možné zakúpiť.
Rezervácie a predaj vstupeniek v Kaviarni R66 alebo na t.č. 0948 403 098.

Príď medzi nás sa zabaviť na tie najlepšie JAZZ, BLUES, FUNKY skladby v podaní týchto skvelých hudobníkov. Nebude to len o sedení na stoličke ale kto bude mať chuť tak si môže poriadne zatrsať :)
Počas celej noci bude k dispozícii barman, ktorý bude mať svoj vlastný externý bar v ktorom Vám bude miešať tie najlepšie miešané drinky z TATRANSKÉHO ČAJU.

Na akcii bude fotograf, kúpou lístku súhlasíte so zverejnením fotiek pre reklamné účely firmy R 66 s. r. o.

GAPA & Mečiar
Blues Connection

Gapa - sax, voc
Roman Meciar- guitar, voc
‎Michal Šimko - bass
Michal Fedor - drums

Poprední slovenskí hudobníci, ktorí spolupracujú s top slovenskou popovou či jazzovou spičkou Vám zahrajú plnokrvný blues & funk. Tak neseďte doma a určite príďte, bez Vás to nebude ono!!!!!!

Spojenie prešovského funk-jazzového saxofonistu Mária „Gapa“ Garberu (IMT Smile, Peter Lipa) s bluesovým gitaristom a spevákom Romanom Mečiarom z Bojníc v kapele Gapa & Mečiar Blues Connection sa ukázalo ako neobyčajne šťastné. Kapelu založili pred 8 rokmi a odohrali už spolu množstvo klubovych či festivalových show koncertov nie len na Slovensku. Neoddeliteľná dvojica nebude chýbať ani vo Vasom klube, kde odohrajú autorské skladby, ale aj hity blues-rockových legiend od Eric Clapton, B.B.King, Jimmy Hendrix.‎
Tak určite príďte, bez Vás to nebude ono!!!!!! :)
Fotografie
Podobné podujatia