Koncert Vysoké Napětí, Pexeso, Búrka, Fajront

Podujatie Martin

Koncert Vysoké Napětí, Pexeso, Búrka, Fajront

Z vesela, z vesela... valíme ďalej. Teraz na veselú energetickú nôtu. V dobe svojvoľných účtov za elektriku a roztrhaných faktúr pred televíznymi kamerami predsa len existuje vec súvisiaca s energetikou, ktorá vás poteší. Je to ska-punková stálica Vysoké Napětí zo Vsetína. Ďalšie kapely, ktoré vám spríjemnia sobotný večer vo Včelíne však nezaostávajú ani o kúsok. Však sa mrkni sám a uvidíš:

VYSOKÉ NAPĚTÍ (ska-punk/Vsetín)
Kumulovaná kopa energie, zábavy a fantastických hudobných výkonov. Toto je Vysoké Napětí. Táto kapela má viac energie ako atómky Mochovce a Temelín dokopy. Ak prídeš, neopustíš tanečný parket.

BÚRKA (punk-rock/ZV)
Poctivo našlapaný punk-rock plný zaujímavých textov s výbornom spevom a všetkým tým, čo táto hudba má mať. Len tak - v jednej vete som to sformuloval. A za tým si stojím.

PEXESO (punk/LC)
Kapela existuje už od roku 1997, čo je teda pekná hŕbka rokov. Vraj nič nové nemajú, ale my im to neveríme. Klasický punk ako má byť - poriadne nasratý a poriadne úprimný. Tešíme sa.

FAJRONT (accoustic-punk/BB)
Známe akustické duo, ktoré pozná asi každý z nás. Príjemné spestrenie každého koncertu, keď nerevú na teba neustále zvuky zbustrovaných gitár a bubeník sa nesnží používať svoju novú ku.va drahú crash-ku pri každej prvej dobe. Texty tejto dvojice sú rovnako nasrané a podané s tou najväčšou úprimnosťou.

Začína sa o 19.00.

Predpokladané poradie kapiel:
1. Pexeso
2. Búrka
3. Vysoké Napětí
4. Fajront

Akcia je nefajčiarska.
Vstup: 4€

Miesto konania podujatia: Včelín Music Bar, Zámocká 28, Martin
Dátum začiatku podujatia: 17. Júna 2017 19:00
Dátum ukončenia podujatia: 18. Júna 2017 02:00
Pravdepodobné súradnice: 49.0873N 18.9214E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Koncert Vysoké Napětí, Pexeso, Búrka, Fajront

Fotografie
Podobné podujatia