Konferencia Jazyk ako priestor domova

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Kam v Bratislave, Kultúra, Prednášky, besedy, kurzy
Web organizátora:
www.bibiana.sk/sk
Ďalšie podujatia v meste Bratislava
Podrobnejšie informácie: Prihlásenie na lucia.obuchova@bibiana.sk
Pozývame Vás na zaujímavú konferenciu o materinskom jazyku. Slovenský jazyk môže byť viac ako vyučovací predmet. Umožňuje nám prežívať radosť z toho, že v materinskom jazyku môžeme myslieť, tvoriť, hrať sa v ňom a s ním. Môžeme v ňom zažívať vlastnú osobnosť. Tvorivý seminár prinesie pohľad na materinský jazyk z hľadiska jeho vplyvu na budovanie vnútorného bezpečia dieťaťa, predstaví ho ako konštruktívny prvok pri psychosociálnom vývine detí a poukáže na to, ako súvisí rozvíjanie vzťahu k materinskému jazyku s kultivovaním osobnosti. 
 
Tento rok je to po prvýkrát, 14. 2. 2020 v priestoroch Univerzitnej knižnice v Bratislave, keď sa Slovenská republika oficiálne zapojí do osláv tohto dňa, vo významnom jubilejnom 20. ročníku,  pod záštitou ministerky kultúry SR Ľubice Laššákovej a Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR.
 
Viac informácií nájdete v priloženej pozvánke. Konferencia je bezplatná, v prípade záujmu vás prosíme nahlásiť svoju účasť na adresu: lucia.obuchova@bibiana.sk najneskôr do stredy, 12. februára.

Meno organizátora: BIBIANA, medzinárodný dom umenia pre deti - Centrum detskej literatúry, čítania a SK IBBY
Fotografie
Podobné podujatia