KonTakt: letný koncert v Halmiho dvore

Podujatie Košice

KonTakt: letný koncert v Halmiho dvore

Spríjemni si letný augustový večer premiérovým koncertom košickej kapely KonTakt v našom dvore. Tešiť sa môžeš na popové a country covery od interpretov ako Zara Larson, Ed Sheeran, Maddie and Tae, IMT smile, Jana Kirschner, či ich vlastnú tvorbu na troch akustických gitarách a perkusiách. Príď, daj si pivko a zabav sa u nás s priateľmi. :)

KEDY: v stredu 2. augusta o 19:00
KDE: v Halmiho dvore na Hlavnej 21 v Košiciach
VSTUPNÉ: zadarmo :)

Bude to príjemné a pohodové… Veď čo by to bolo za leto bez koncertov vonku! V prípade zlého počasia sa koncert presúva na letnú terasu našej kaviarne HalmiSpace na poschodí. :)

KonTakt
Dve speváčky Soňa a Lucka začiatkom minulého leta svojimi krásnymi hlasmi očarili gitaristu Igora. Netrvalo dlho, kým vášeň k hudbe prerástla v spoluprácu a vznikla kapela. Začiatky neboli jednoduché, ale túžba a tvrdá práca sa vyplatili. Dnes hrajú s vlastnou aparatúrou a veria, že sa budú aj naďalej hudobne rozvíjať.

Ich repertoár tvoria prevažne popové a country covery od interpretov ako Zara Larson, Ed Sheeran, Maddie and Tae, IMT smile, Jana Kirschner, Kristína no cudzia im nie je ani vlastná tvorba. Počas vystúpenia budete mať príležitosť si vypočuť zaujímavé prevedenia piesní na troch akustických gitarách a neskôr aj perkusiami ozvláštnené verzie iných piesní.

Zahrajú: Soňa, Lucia a Igor.

Ešte nie si v našom newsletteri? Prihlás sa a neunikne ti žiadna naša novinka! Prihlás sa na www.halmispace.sk/newsletter

Miesto konania podujatia: HalmiSpace, Hlavná 21, Košice
Dátum začiatku podujatia: 2. Augusta 2017 19:00
Dátum ukončenia podujatia: 2. Augusta 2017 21:00
Pravdepodobné súradnice: 48.7193N 21.2591E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia KonTakt: letný koncert v Halmiho dvore

Meno organizátora: HalmiSpace
Fotografie
Podobné podujatia