KoRn + Gojira Bratislava 31.5.2020

Podujatie Bratislava

KoRn + Gojira Bratislava 31.5.2020

KoRn sú dvojnásobní držitelia cien Grammy, považovaní za zakladateľov nu-metalu. Pochádzajú z kalifornského Bakersfieldu a v septembri vydali nový už 13-ty album s názvom The Nothing, ktorý podporia európskym turné. Album má hneď od vydania veľmi dobré ohlasy a kritici mu dali veľmi dobré hodnotenia. KoRn doteraz predali viac ako 40 miliónov albumov a získali si obrovský rešpekt.

Skupina, ktorá patrí k najváženejším a najpopulárnejším metalovým zoskupeniam na svete bola založená v roku 1993 a je považovaná za priekopnícku skupinu v štýle nu-metal, teda v štýle, ktorý kombinuje metal s hip-hopom, elektronikou, ale aj folkom... Názov sa často používa podľa ich logotypu so zrkadlovým "R", teda KoЯn a v súčasnosti tvoria zostavu: Jonathan Davis, James „Munky“ Shaffer, Brian „Head" Welch, Reginald „Fieldy“ Arvizu a Ray Luzier.

Ich koncerty sú známe ako mimoriadne energické čo potvrdili aj na ich poslednom vypredanom bratislavskom koncerte. Už teraz je jasné, že dátum 31.05.2020 prinesie charizmatický Jonathan Davis do Bratislavy opäť jednu z najhlučnejších koncertných show súčasnosti!

Špeciálnym hosťom koncertu s plnohodnotným setom bude franzúczka progresívne death metalová kapela z Bayonne - Gojira. Pôvodný názov Godzilla z roku 1996 zmenili na meno Gojira v roku 2001. Kapela sa skladá z bratov Joea Duplantiera (spev, gitara) a Maria Duplantiera (bicie), gitaristu Christiana Andreua a basgitaristu Jean-Michela Labadiea. Vydali šesť štúdiových albumov a tri živáky na DVD. Kapela je známa pre ich tématické texty týkajúce sa životného prostredia. Gojira získala Grammy nomináciu za najlepší rockový album za svoj najnovší album Magma, a najlepší metalový počin za ich singel „Silvera“.

Predpredaj vstupeniek na tento dvojkoncert beží od 15. 11. 2019 exkluzívne v sieti Ticketlive.sk

Začiatok podujatia: 31. 5. 2020 18:00:00
Koniec podujatia: 31. 5. 2020 22:00:00
Vstupenky
Fotografie
Podobné podujatia