Košice Fashion Week & Summit 2019

Podujatie Košice

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Festivaly, Kultúra, Prednášky, besedy, kurzy
Web organizátora:
www.unique-one.com/
Ďalšie podujatia v meste Košice
Podrobnejšie informácie: pr@unique-one.com
Každoročne je jednou z najvýraznejších módnych udalostí na Slovensku a teší nás, že sa úspešne zaradil medzi ostatné významné svetové projekty podľa medzinárodného konceptu Fashion Week. Prinášame novú inšpiráciu, pozývame mnoho zaujímavých hostí a sme pyšní na to, že sa tak deje práve v Košiciach.
   
Projekt v tomto roku prichádza s novinkou Košice Fashion Week & Summit s podtitulom Sustainability through Talent Development & Innovations. Program ponúkne novú platformu profesionálnych prednášok a workshopov s cieľom podporiť a rozvíjať talenty v kreatívnom priemysle. Naše pozvanie prijali rešpektovaní zahraniční speakeri a lektori. Tohtoročný okruh tém je zameraný na udržateľnosť prostredníctvom rozvoja lokálnych talentov a inovácií. Vzniká tak unikátny vzdelávací event pre každého, kto chce rozvinúť svoj talent a rozbehnúť vlastný biznis.
 
Aj v tomto roku bude za podpory Vyšehradského fondu realizovaný medzinárodný start-up pre mladé talenty z krajín V4 s názvom European Fashion Accelerator a na európsky trh bude uvedený portál pracovných príležitostí v kreatívnom priemysle s názvom EFAjobs. V rámci sprievodného programu prebehnú prednášky a workshopy pre verejnosť na rôzne aktuálne témy ako sú inovácie, či osobnostný rozvoj. Pre módnych návrhárov a značky sprostredkujeme stretnutia so zástupcami zahraničných nákupcov. Väčšina prednášok a workshopov v rámci summitu bude otvorená verejnosti. Časť programu pripravujeme aj pre študentov stredných a vysokých škôl s umeleckým zameraním.
 
Medzi svetovými značkami sa predstaví kurátorsky výber multibrandu ADMAR a značiek Red Valentino, Patricia Pepe, Versace Jeans Couture, Karl Lagerfeld, John Richmond a ďalší. 
Meno organizátora: UNIQUE ONE, s.r.o.
Fotografie
Podobné podujatia