Kosta Radman

Podujatie Trnava

Kosta Radman / Papaya club Zrce | Elsy, Mark Fee @Monkey club

Kosta Radman [Official] je jedným z najpopulárnejších DJov v Chorvátsku. Jeho hudobná kariéra začala v jeho dospievajúcich rokoch, kedy spôsob akým sa chcel vyjadriť našiel v elektronickej hudbe. Roky trénoval a testoval svoju hudbu prostredníctvom svojich prepracovaných setov, až kým v roku 2011 nevydal svoj prvý oficiálny song “Bellerophon”.

Odvtedy Radman vydal niekoľko úspešných trackov, všetky na známych labeloch, ako napríklad Flamingo records, či Kontor records. Dokonca v roku 2014 vystúpil so svojou šou na známom festivale Ultra Europe v Chorvátskom Splite, na ktorom sa zúčastnilo 75 000 ľudí z celého sveta.

So svojím energickým vystupovaním v kluboch a na festivaloch získava čoraz viac fanúšikov a súčasne hráva so svetovými DJs z celého sveta, ako napríklad: Tiesto, Hardwell, Don Diablo, Nicky Romero, Alesso a mnoho, mnoho ďalších.

Kosta Radman je momentálne rezidentom v najobľúbenejšom klube v Chorvátsku Papaya club @ Zrce beach, ktorý sa v uznávanej ankete "DJ Mag Top 100 Clubs" umiestnil na 11. mieste

O support na tejto výnimočnej akcii sa postará dvojica:
DJ ELSY & DJ Mark Fee

VIAC INFO UŽ ČOSKORO !

Sledujte aj náš instagram: monkeyclubtrnava
|MONKEY CLUB

Miesto konania podujatia: MONKEY CLUB, Radlinského 2, Trnava
Dátum začiatku podujatia: 14. Októbra 2017 22:00
Dátum ukončenia podujatia: 15. Októbra 2017 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.3767N 17.5844E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Kosta Radman / Papaya club Zrce | Elsy, Mark Fee @Monkey club

Meno organizátora: MONKEY CLUB
Fotografie
Podobné podujatia