Krst audioknihy 3x sci-fi a koncert Abusus

Podujatie Trenčín

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Koncerty, Kultúra, Prednášky, besedy, kurzy
Web podujatia:
www.citamnahlas.org
Web organizátora:
www.citamnahlas.org
Ďalšie podujatia v meste Trenčín

Nestáva sa každý deň, aby na Slovensku vznikla audiokniha a ešte zriedkavejšie je to audiokniha slovenských poviedok. 3x sci-fi je dokonca prvá audiokniha slovenských sci-fi poviedok vôbec a jej krst sa koná práve v Trenčíne. Nenechajte si ujsť možnosť byť pri tom, príďte sa pozhovárať s autormi, zažiť vystúpenie hudobníka a spisovateľa Braňa Jobusa s projektom Abusus a spolu s nami pokrsiť 3x sci-fi. Vstup na podujatie je voľný. Začiatok je o 19:00
 
O audioknihe 3x sci-fi:
 
Audiokniha obsahuje tri poviedky, troch slovenských autorov sci-fi. Líšia sa, no majú čosi spoločné. 
Samotu. Človek sám uprostred hi-tech spoločnosti, alebo v ruinách vymretého mesta, človek sám medzi ľudmi.


Juraj Kaščák - Sám

Gordon Quinn sa v jedno ráno prebudí a zistí, že posteľ vedľa neho je prázdna. Začína sa zúfalé hľadanie milovanej manželky. Vo svete, kde stačí žmurknúť, aby ste poslali niekomu správu a emócie druhých sa vám premietajú priamo na sietnicu – je na to úplne sám. Juraj Kačšák je dlhoročný editor portálu scifi.sk, publikoval v časopise Kozmos, v zborníkoch eFantázia a Spektrum fantázie. Vydal e-zbierku poviedok Jolana vs. Sloboda jeleňov.

Tomáš Knapko – Chrómovaná ruža

Spoľahnúť sa na tú trochu mystiky, ktorá prúdi v žilách mesta, vysadnúť na motorku a vyraziť do ulíc mesta, ktoré bolo veľké, ale už je len prázdne. Takmer prázdne - ešte tu možno nájsť Krista, Loxodonta tolo a chrómovanú ružu.Tomáš Knapko je slovenský predstaviteľ literárneho kyberpunku. Publikoval v časopisoch Fantázia, Jupiter, v antológii slovenskej sci-fi Dotyky budúcnosti. Čitateľskej verejnosti sú známe jeho prózy Ronin a Psionik - Energia je moja zbraň. Okrem písania sa venuje tvorbe komiksov.

Mína Pávová – Camera obscura

Albrecht sa narodil do 22.storočia, vo vrecku nosí diplom z dejín umenia a v duši silný pocit, že sa do tohto sveta nehodí. Všetko sa zmení, keď jedného dňa dostane pracovnú ponuku, ktorá sa neodmieta.Mína Pávová sa svojou tvorbou predstavila v antológii fantastických poviedok Fantázia 2015 a v zbierke poviedok Spektrum fantázie. Je finalistkou ceny o najlepšiu sci-fi poviedku MCF 2015.

Michal Klučka - hlasovému herectvu sa venuje od detstva, prepožičal svoj hlas mnohým, najmä filmovým postavám. Zaoberá sa waldorfskou pedagogikou a aikidom.
 
Meno organizátora: Martina Ivaničová
Fotografie
Podobné podujatia