Kubánska noc 2017

Podujatie Bratislava

Kubánska noc @KC Dunaj~

Ohnivý temperament a chytľavé melódie zapália na našom parkete tanečnú revolúciu. V podaní skúsených hudobníkov sa v našich nohách rozhoria salsa, cumbia, mambo, bolero aj cha-cha. Neutíchajúcu energiu silnú ako rozbúrené more predvedie latino-afro-kubánska kapela Atarés a zaostávať za ňou nebudú ani DJi Peťák a Martin, ktorí namiešajú neodolateľný koktejl hitov.

Atarés (CZ)
je medzinárodná latino-afro-kubánska kapela, ktorá túto muziku prezentuje ako v tradičnom prevedení, tak aj s prímesou jazzu, funku a reggae. V jej repertoári nájdeme skladby vlastné, ale aj prebrané, napríklad od Buena Vista Social Club, Cesarie Evora či Gipsy Kings. Koncerty Atarés sa nesú v duchu dobrej nálady, tanca a spevu, čo podčiarkuje vytryskujúca energia všetkých členov skupiny. Spojením kubánskeho temperamentu a racionálneho európskeho pohľadu na vec vzniká originálny celok, ktorý poslucháčov zaručene nenechá chladnými.

DJ Peťák (CZ)
je DJ, ktorý sa snaží, aby si tanečníci na parkete užívali každú minútu a tí, čo práve netancujú, aby nasávali atmosféru a odniesli si aspoň hudobný zážitok. Peter je autorom mnohých remixov a pravidelne hrá na rôznych latino akciách, či už doma alebo v zahraničí.

DJ Martin
pred viac ako desiatimi rokmi prepadol salse a postupne aj ďalším tanečným štýlom. Čoskoro sa z neho stal tanečník, ktorý pravidelne učil a vystupoval doma i v zahraničí. Svoje zapálanie pre hudbu Latinskej Ameriky reprezentuje aj ako DJ, preto sa môžeme tešiť na set plný chytľavých melódií.

18. 2. (sobota)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 7€

Partneri: Radio_FM, CITYLIFE.SK, kamdomesta, Interez, Music-zone.eu, Bombing, Music4u.sk, Dobré noviny, in.ba, Kultúra v Bratislave

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 18. Februára 2017 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 19. Februára 2017 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1451N 17.1099E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Kubánska noc @KC Dunaj~

Fotografie
Podobné podujatia
Petržalský majáles 2024
Petržalský majáles 2024
Námestie Republiky – Petržalka, Bratislava
IBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Overené podujatieIBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Zlaté Piesky, Bratislava