Kubánska noc 2018

Podujatie Bratislava

Kubánska noc @KC Dunaj~

Vášnivý tanec kubánskych hudobných žánrov, ktorý vyvrcholí v parádnu párty atmosféru! Pozvite na parket svoj temperament a povykrúcajte ho na chytľavú salsu kapely La Descarga Salsa Orchestra. Do svižného tempa horúcich rytmov od cha cha cha až po bolero nás stiahnu DJi Chocolino a Chingy.

La Descarga Salsa Orchestra (CZ)
je odpoveďou na rastúci záujem o horúcu hudbu Latinskej Ameriky. Meno tejto medzinárodnej skupiny špecializujúcej sa najmä na salsu znamená v preklade “náhly výboj energie”. a práve takéto energické impulzy prinesie aj na naše pódium. Tešiť sa môžeme na koncert, ktorý ponúkne nielen autentický zážitok a pravú latino párty, ale aj zaujímavú sondu do histórie salsy. Výber tejto kapely siaha od najstarších klasík až k hitom súčasnej hudobnej scény.

El Chocolino
je kubánsky DJ, ktorý okrem toho hrá na gitaru a bubny. Milovník hudby a latino tanca rád zabáva ľudí a ťahá ich na parket kvalitnou selekciou kubánskych rytmov, ktoré dokážu strhnúť aj v moderných časoch.

DJ Chingy
tento DJ a začínajúci producent sa na bratislavskej scéne uchytil veľmi rýchlo, a tak ho dnes volajú aj mimo jej hraníc. Chingy si zahral napríklad so známym španielskym producentom a DJom Sak Noel či domácimi interpretmi ako Čistychov, Rytmus alebo Igor Kmeťo ml. V tento večer sa nám ale predstaví ako milovník Kuby a jej chytľavej hudby.

17. 3. (sobota)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 7€

Partneri: Radio_FM, Dobré noviny, CITYLIFE.SK, kamdomesta, Erasmus Student Network, Interez, MUSIC ZONE, Bombing, Music4u.sk, Kultúra v Bratislave, in.ba, BratislavaDen.sk - Bratislavský internetový denník

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 17. Marca 2018 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 18. Marca 2018 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1452N 17.1102E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Kubánska noc @KC Dunaj~

Meno organizátora: Kubánska noc
Fotografie
Podobné podujatia
Petržalský majáles 2024
Petržalský majáles 2024
Námestie Republiky – Petržalka, Bratislava
IBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Overené podujatieIBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Zlaté Piesky, Bratislava