Kubánska noc 2018

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Kam v Bratislave, Koncerty, Zábava, párty
Web organizátora:
www.havananight.sk
Ďalšie podujatia v meste Bratislava

Kubánska noc @KC Dunaj~

Nočný život Havany, ktorý v sebe snúbi tanec, smiech a emócie. Vychutnaj si s nami atmosféru horúcej Kuby a nechaj sa obletovať zmyselnými rytmami salsy, cha cha cha, bolera, merengue či mamby. Lákať na parket nás bude kapela Caribe a fajnové sety DJov Emeteria a Peťáka.

Caribe (CZ)
je temperamentná medzinárodná kapela, ktorá sa venuje kubánskej a latinsko-americkej muzike. Hudobné jadro skupiny tvorí spevák Ivar Aquirre z Bolívie, ktorý je so svojim exotickým šarmom aj talentovaný zabávač. Repertoár skupiny ponúka horúce žánre ako salsa, bachata, son, cha-cha či bolero, rovnako ako aj cover verzie piesní známych interpretov. Kapela koncertuje doma i v zahraničí, na konte má aj titul Salsa kapela roku z Prague Latin Awards.

Emeterio
je DJ a tanečník pôvodom z Kuby. Na Slovensko prišiel pred viac ako desaťročím a venuje sa nielen klubovému hraniu ako latino DJ, ale aj tanečným kurzom ako lektor. Jeho obľúbenou hudbou je salsa, reggaeton, salsaton alebo merengue.

Peťák (CZ)
je DJ, ktorý sa snaží, aby si tanečníci na parkete užívali každú minútu a tí, čo práve netancujú, aby nasávali atmosféru a odniesli si aspoň hudobný zážitok. Petr je autorom mnohých remixov (zouk, kizomba, bachata), pravidelne hráva na rôznych latino akciách.

21. 4. (sobota)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 7€

Partneri: Radio_FM, Dobré noviny, CITYLIFE.SK, kamdomesta, Erasmus Student Network Slovakia, Interez, MUSIC ZONE, Bombing, Music4u.sk, Kultúra v Bratislave, in.ba, BratislavaDen.sk - Bratislavský internetový denník

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 21. Apríla 2018 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 22. Apríla 2018 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1452N 17.1102E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Kubánska noc @KC Dunaj~

Meno organizátora: Kubánska noc
Fotografie
Podobné podujatia
Žiadny obrázok
Overené podujatieKrvavé peniaze
Štúdio L+S, Bratislava
QUEENSHOW
Overené podujatieQUEENSHOW
Dom kultúry Ružinov, Bratislava
SPIEVANKOVO - ANGLIČANINA
Overené podujatieSPIEVANKOVO - ANGLIČANINA
Dom kultúry Ružinov, Bratislava