Kubánska noc @KC Dunaj~

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Festivaly, Koncerty, Zábava, párty
Ďalšie podujatia v meste Bratislava

Kubánska noc @KC Dunaj~

Pozvite do tanca svoj temperament a povykrúcajte ho na horúce melódie z ďalekej Kuby! Naše nohy sa budú preplietať parketom za rytmami salsy, cha-cha, latinojazzu, bolera, rumby či mamba. Autentickú hudbu večer predvedie kapela Azúcar Cubana a chytľavé skladby budú hrať DJi Mišo Biely a Ille.

Azúcar Cubana
je skupina malého formátu s veľkým zvukom, ktorý tvoria piati hudobníci. Spolu kombinujú tradičnú kubánsku hudbu s výsostne súčasnými aranžmánmi. V jej repertoári nájdete salsu, son, merengue, cumbiu, bolero aj cha cha cha. Pred necelým desaťročím vydala kapela debutový album Como la primeza vez. Azúcar Cubana sa od svojho vzniku predstavila publiku na rôznych festivaloch, klubových akciách aj mnohých spoločenských udalostiach, nielen doma, ale aj v Česku a v Rakúsku.

Mišo Biely
je songwriter, spevák, producent a multiinštrumentalista, ktorý sa dlhoročnom pôsobení v UK vrátil pred ôsmimi rokmi na Slovensko, aby sa venoval hudbe. Debutoval pred štyrmi rokmi albumom R.E.T.R.O., medzitým pôsobil ako songwriter a napísal skladby pre Tinu, Nelu Pociskovú, Moniku Bagárovú, Rytmusa či Tomiho Popoviča.

DJ Ille (CZ)
je známy brnenský DJ a lektor. Jeho obľúbeným žánrom je kubánska salsa, timba a bachata. Ako tanečník sa vždy snaží o dokonalý súlad medzi hudbou a tancom, preto na akciách hrá tak, aby tancoval každý, bez rozdielu výkonnosti a talentu. Predsa nikto nebude sedieť v kúte.

18. 3. (sobota)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 7€

Partneri: Radio_FM, CITYLIFE.SK, kamdomesta, Interez Zem, Music-zone.eu, Bombing, Music4u.sk, Dobré noviny, in.ba, Kultúra v Bratislave

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 18. Marca 2017 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 19. Marca 2017 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1451N 17.1099E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Kubánska noc @KC Dunaj~

Fotografie
Podobné podujatia