Kubánska noc

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Kam v Bratislave, Zábava, párty
Ďalšie podujatia v meste Bratislava

Kubánska noc @Dunaj~

Prebuďte svoje skryté rytmy a roztancujte svoje boky! Prichádza letná párty, ktorá koketuje s vysoko tanečnými melódiami salsy, cha cha cha, mamba, bolera, son aj latinojazzu. Nechajte sa zviesť temperamentnými DJskými setmi Maria a Chimsa. ????

Mario
je DJ, ktorý prišiel do našich končín priamo z Havany. Tento najznámejší kubánsky DJ v Prahe má za sebou nespočetne veľa hraní na festivaloch a v kluboch v Česku či v Rusku. Najradšej hrá skvelé hity salsy, timby a reggaetonu, ale nepohrdne ani bachatou a inou latino hudbou.

Chims
je DJ a tanečník, ktorý bol odjakživa fascinovaný hudbou a jej energiou. Jeho vkus formovali tanečné skúsenosti, okrem iného aj s latino štýlmi salsou a bachatou. V súčasnosti najviac inklinuje k brazílskemu zouku. Mohli ste ho počuť hrať na tanečných podujatiach v Bratislave, Brne, Viedni, Budapešti, ale aj v Chorvátsku čiv Thajsku.

?15. 8. (sobota)
?Štart: 22:00 hod.
?Vstup: 5€

?Pre vašu bezpečnosť a zdravie:
• Použite dezinfekciu pri vstupe
• Mimo času konzumácie noste rúško
• Dodržujte organizačné pokyny
• Podujatie má zníženú kapacitu
Dodržujte s nami pravidlá bezpečnej zábavy. Ďakujeme!

-----------------------------------------------
Partneri: Gregi.net - Multikultúrny portál, Eventland Bratislava, PartyPortal.sk, music ZONE, GoSlovakia, Radio_FM, www.kedykam.sk, CITYLIFE.SK, kamdomesta, Kultúra v Bratislave

Začiatok podujatia: 15. 8. 2020 22:00:00
Koniec podujatia: 16. 8. 2020 4:00:00
Fotografie
Podobné podujatia