Kubánska noc

Podujatie Bratislava

Kubánska noc @KC Dunaj~

Hudobno-tanečná noc rozpálená ako piesok na plážach Havany! Nechajte sa opantať plnokrvnými rytmami salsy, son, bolera, bachaty či cha cha cha, ktoré pošteklia naše nôžky ako slnečné lúče. Do tanca bude vyhrávať temperamentná kapela Cubaché a DJi El Chocolino a Chingy.

Cubaché (CZ)
je temperamentná kubánska kapela, ktorá svojou zmesou salsy, son, bachaty, cha cha cha a bolera rozprúdi každú párty. Ak máte chuť zažiť energiou muzikálnej Kuby, stačí si k nám pritancovať na parket a nechať sa kolísať chytľavými rytmami.

El Chocolino (CZ)
je DJ, ktorý okrem toho hrá na gitaru a bubny. Milovník hudby a latino tanca rád zabáva ľudí a ťahá ich na parket kvalitnou selekciou kubánskych rytmov, ktoré dokážu strhnúť aj v moderných časoch.

DJ Chingy
tento DJ a začínajúci producent sa na našej scéne uchytil veľmi rýchlo a dnes ho volajú i do zahraničia. Chingy si zahral napríklad so známym španielskym producentom a DJov Sak Noelom, alebo so slovenskými interpretmi ako Rytmus, Igor Kmeťo ml. či Čistychov. Tento večer sa nám ale predstaví ako milovník Kuby a jej chytľavej hudby.

17. 6. (sobota)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 7€

Partneri: Rádio FM, CITYLIFE.SK, kamdomesta, Interez, Music-zone.eu, Bombing, Music4u.sk, Dobré noviny, in.ba, Kultúra v Bratislave

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 17. Júna 2017 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 18. Júna 2017 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1452N 17.1102E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Kubánska noc @KC Dunaj~

Fotografie
Podobné podujatia
GENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Overené podujatieGENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
DOM KULTÚRY Dúbravka, Bratislava
IBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Overené podujatieIBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Zlaté Piesky, Bratislava
INVALID PRODUCTION
Overené podujatieINVALID PRODUCTION
Plnofúz, Bratislava