Kubánska noc

Podujatie Bratislava

Kubánska noc @KC Dunaj~

Nespútané rytmy ako more za búrky, ktoré zahrejú lepšie než ten najlepší kubánsky rum. Nechajte sa chytiť do siete pestrých štýlov od salsy, cez latinojazz, cha-cha, bachaty až po timbu a bolero. Večer nás ovládne energia kubánskej kapely Atarés a DJov Emeteria a Maria.

Atarés (CZ)
je medzinárodná latino-afro-kubánska kapela, ktorá túto muziku prezentuje ako v tradičnom prevedení, tak aj s prímesou jazzu, funku a reggae. V jej repertoári nájdeme skladby vlastné, ale aj prebrané, napríklad od Buena Vista Social Club, Cesarie Evora či Gipsy Kings. Koncerty Atarés sa nesú v duchu dobrej nálady, tanca a spevu, čo podčiarkuje vytryskujúca energia všetkých členov skupiny. Spojením kubánskeho temperamentu a racionálneho európskeho pohľadu na vec vzniká originálny celok, ktorý poslucháčov zaručene nenechá chladnými.

Emeterio
je DJ a tanečník pôvodom z Kuby. Na Slovensko prišiel pred viac ako desaťročím a venuje sa nielen klubovému hraniu ako latino DJ, ale aj tanečným kurzom ako lektor. Jeho obľúbenou hudbou je salsa, reggaeton, salsaton alebo merengue.

Mario
je DJ, ktorý prišiel do našich končín priamo z Havany. Tento najznámejší kubánsky DJ v Prahe má za sebou nespočetne veľa hraní na festivaloch a v kluboch v Česku či v Rusku. Najradšej hrá skvelé hity salsy, timby a reggaetonu, ale nepohrdne ani bachatou a inou latino hudbou.

17. 2. (sobota)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 7€

Partneri: Radio_FM, Dobré noviny, CITYLIFE.SK, kamdomesta, ESN EU Bratislava, Interez, MUSIC ZONE, Bombing, Music4u.sk, Kultúra v Bratislave, in.ba, BratislavaDen.sk - Bratislavský internetový denník

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 17. Februára 2018 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 18. Februára 2018 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1452N 17.1102E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Kubánska noc @KC Dunaj~

Meno organizátora: Kubánska noc
Fotografie
Podobné podujatia
Samove hry 2024
Overené podujatieSamove hry 2024
Cyklomost Slobody, Bratislava
OPEN MIC V MANIFESTE
Overené podujatieOPEN MIC V MANIFESTE
Manifest Bohéma, Bratislava
IBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Overené podujatieIBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Zlaté Piesky, Bratislava