Kultúrne leto v Ružinove 2020

Podujatie Bratislava

Kultúrne leto v Ružinove 2020

PRAVIDELNÉ PODUJATIA⬇

NORDIC WALKING ?‍♀?‍♂
Chôdza so špeciálnymi chodeckými palicami, určená pre seniorov.
Každý po, str, pia (začíname 1.7.) o 8:50 / stretnutie pred DK Ružinov.

LETNÉ KINO V RUŽINOVE??
Každý utorok o 21:00 / Amfiteáter pri Štrkoveckom jazere.

TAIČI ?‍♂?‍♀
Zdravotné cvičenie pre seniorov,
každú stredu (začíname 1.7.) o 13:00 - 14:00 / Park A. Hlinku.

YOGA A MEDITÁCIA S FREDYM AYISIM ?‍♀?‍♂
Každú nedeľu o 18:00 - 19:30 / Park A. Hlinku.

ART KINO V RUŽINOVE??
Každú nedeľu o 21:00 / Amfiteáter pri Štrkoveckom jazere.

Tohtoročné Kultúrne leto v Ružinove so sebou prinesie okrem bohatého filmového programu pod holým nebom v Amfiteátri pri Štrkoveckom jazere a Ružinovských komunitných jarmokov aj bezplatné meditačné cvičenia Yogy s Fredym Ayisim, chôdzu so špeciálnymi chodeckými paličkami Nordic walking či Tai-či pre seniorov v Parku A. Hlinku.

Kultúrne leto si pre Ružinovčanov pripravila mestská časť v spolupráci s Cultus Ružinov, Ružinovským športovým klubom a s Kinom Nostalgia. Všetky podujatia v rámci Kultúrneho leta v Ružinove sú zadarmo.

Letné kino v Ružinove v Amfiteátri pri Štrkoveckom jazere má každý rok úspech. Tento rok doplnili organizátori filmový program o art kino filmy, ktoré si nájdu svoju obľubu u náročnejších divákov. Návštevníci sa teda môžu tešiť na novú dávku filmov počas tohto leta a to každý utorok a nedeľu o 21:00 hod. Prvé tohtoročné premietanie 5. júla prinesie art film Bolesť a sláva v hlavnej úlohe Antonio Banderas.

Ružinovčania si môžu počas leta spoločne zacvičiť. Každý pondelok, stredu a piatok sa koná špeciálna chôdza pre seniorov pod názvom Nordic Walking, stretnutie cvičiacich bude pred DK Ružinov o 8:50 hod. Pre skôr narodených je počas letných prázdnin pripravené Tai-či, zdravotné cvičenie pre seniorov, ktoré bude vždy v stredu od 13:00 do 14:00 hod. v Parku A. Hlinku. Obľúbená Yoga a meditácia s Fredym Ayisim sa bude konať každú nedeľu od 18:00 do 19:30 hod. v Parku A. Hlinku.

V rámci kultúrneho leta v Ružinove sa návštevníci môžu tešiť aj na sériu podujatí, ktorú otvorí už 9. júla Ružinovský komunitný jarmok v Prievoze a 6. augusta na Trnávke, na ktorom ružinovský remeselníci odprezentujú svoje vlastnoručné výrobky. Tradičné korčuliarske podujatie Bratislava - inline sa aj tento rok bude konať v Parku A. Hlinku a to 17. júla. Záver programu Kultúrneho leta v Ružinove uzavrie 30. augusta Ružinovská opekačka pred DK Ružinov.

EN:
The cultural summer in Ružinov will last from 5 July to 30 August. Every Monday, Wednesday and Friday (8:50) there is a special senior walk for Nordic Walking. Every Tuesday and Sunday (21:00), films will be shown at the Amphitheater at Strkovecka Lake. Wednesday (13:00) will include a Tai Chi exercise for seniors in Park A. Hlinka. The free Yoga meditation exercises with Fredy Ayisi will be held every Sunday (18:00) at the A. Hlinka Park.

Visitors can also look forward to a series of events that will be opened on July 9 by the Ružinovský komunitný jarmok in Prievoz. The conclusion of the Cultural Summer program in Ružinov will be concluded by Ružinovská opekačka on 30 August before DK Ružinov.

All events within the Cultural Summer in Ružinov are free of charge.

Začiatok podujatia: 10. 7. 2020 14:00:00
Koniec podujatia: 10. 7. 2020 21:00:00
Fotografie
Podobné podujatia
Whisky Fest Bratislava
Overené podujatieWhisky Fest Bratislava
Vodárenské múzeum BVS, Bratislava
JÁNOŠÍK
Overené podujatieJÁNOŠÍK
Divadlo Nová scéna, Bratislava