Kurz Indickej kuchyne s ajurvedskymi principmi

Podujatie Cinobaňa

Kurz Indickej kuchyne s ajurvedskymi principmi

Priatelia milí, pozývam Vás na Lovinku na víkendový pobyt spojený s kurzom Indickej kuchyne s ajurvedskymi princípmi.

Kurzom Vás prevedie Zuzana Dobromila Bartovicová, mám s indickou stravou varenou s ajurvedskymi princípmi bohaté skúsenosti, viac krát som bola v indii, varím s láskou a radosťou v srdci :-)

Cieľom kurzu bude naučiť Vas základnu orientaciu v indických jedlách, prednáška s použivaním korenín podľa ajurvedskych princípov. Ukážky indických jedál, postupov, receptov. samozrejme, ze budú aj dezerty a rôzne vychytávky. Kurz je zameraný na praktickú výuku s poskytnutím materialov a surovín. Všetko jedlo, ktoré si ukažeme a ktoré sa naučíme aj ochutnáme. Plne bude prebiehať aj volná diskusia, ak mate otázky ohladne stravy a mojich skúseností.

Počas pobytu si budete môcť zacvičiť jogu s Matejom Jurenkom ( príspevok 5eur/osoba, min počet 5 osob ) , prejsť sa nádhernou prírodou Lovinky, vyskúšate si švédsku trakčnú lavicu, zrelaxujete a zabavíte sa.

MIESTO KONANIA A ZAČIATOK :

Začiatok kurzu je v piatok 17.marca o 18:00 a koniec je v nedelu 19.marca o 14:00. Miesto je centrum Lovinka v čarokrásnej prírode. Viac informacii o tom ako sa sem dostať nájdete tu

CENA :

Cena za celú akciu je 159 Eur vrátane všetkých nákladov na ubytovanie, lektorné a stravu. Za jogu si budete môcť prispieť na mieste.

REGISTRÁCIA :

Pokiaľ sa chcete zúčastniť tejto akcie, prosím píšte alebo volajte Dobromilke 0905 387 137 alebo dobromila.bartovicova@gmail.com
Počet miest je obmedzený, kto sa prv nahlási, ten má prednosť.
Platobné podmienky, zaloha a pod. Vám prepošleme do súkromnej správy. Uzávierka nahlasených zaujemcov je do 6.marca 2017 :-)

UBYTOVANIE :

Ubytovanie je v 2 a 5 postelových izbách v chatkách. Spí sa na posteliach, avšak treba si priniesť vlastný spacák alebo deku, ďalej si prineste karimatku na jogu ( ak budete cvičiť ) , oblečenie do teplejšieho aj chladnejšieho počasia, hygienické potreby. Tak isto ti prineste aj prezúvky.

Miesto konania podujatia: Lovinka, Cinobana, Cinobaňa
Dátum začiatku podujatia: 17. Marca 2017 18:00
Dátum ukončenia podujatia: 19. Marca 2017 14:00
Pravdepodobné súradnice: 48.4537N 19.6226E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Kurz Indickej kuchyne s ajurvedskymi principmi

Fotografie
Podobné podujatia