Kvapka Nádeje Golf Cup 2017

Podujatie Báč

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Športové podujatia
Web organizátora:
www.kvapkanadeje.sk
Ďalšie podujatia v meste Báč

Kvapka Nádeje Golf Cup 2017, benefičný golfový turnaj

Family Golf Resort Welten v Báči privíta v sobotu 23. Septembra 2017, siedmi ročník benefičného golfového turnaja Kvapka Nádeje Golf Cup. Po roku sa na tomto atraktívnom ihrisku opäť zídu golfisti, ktorí sa rozhodli svojou účasťou podporiť charitatívne aktivity Nadácie Kvapka Nádeje, zamerané na podporu detských pacientov Transplantačnej jednotky kostnej drene na klinike onkológie a hematológie, Detskej fakultnej nemocnice v Bratislave.

“Sme si istí, že podobne ako po minulé roky, priateľská a uvoľnená atmosféra, bohatý sprievodný program a účasť populárnych osobnosti spoločenského, kultúrneho a ekonomického života, prispeje k skvelej atmosfére tohto atraktívneho benefičného podujatia, ktoré sa už stalo stabilnou súčasťou golfového a spoločenského kalendára všetkých O KVAPKU LEPŠÍCH golfistov, ale aj golfových začiatočníkov”, povedal Štefan Bernát, správca Nadácie Kvapka Nádeje, ktorá turnaj organizuje.

Ako je už dobrou tradíciou, stanú sa známe osobnosti z oblasti kultúry a športu čestnými kapitánmi “O Kvapku Lepších flightov”, ktoré podporili tento ročník Kvapka Nádeje Golf Cup-u a jeho charitatívne ciele. Pozívame preto všetkých “Dobrákov od kosti”, ktorí chcú stráviť príjemný golfový deň, v spoločnosti populárnych spoluhráčov a zároveň podporiť charitatívne projekty celoslovenského významu.

Miesto konania podujatia: WELTEN Golf Club, Báč 113, Báč
Vstupenky: http://data.skga.sk/turnaj/?IDTournament=74439289
Dátum začiatku podujatia: 23. Septembra 2017 09:00
Dátum ukončenia podujatia: 23. Septembra 2017 18:00
Pravdepodobné súradnice: 48.0046N 17.367E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Kvapka Nádeje Golf Cup 2017, benefičný golfový turnaj

Meno organizátora: Nadácia Kvapka Nádeje SR
Fotografie
Podobné podujatia