Lásky čas

Podujatie Cinobaňa

Lásky čas

LÁSKY ČAS... Seminár s Marcelou Berith a Milanom Surgošom. Pozvanie do spoločnej tvorby porozumenia muža a ženy v realite a v každom z nás.

Spoločné mužsko-ženské tvorivé stretnutie, na ktorom spojíme to, čo po spojení túži. Nazrieme na ženu i muža z ich strany. Skúsime, ako chutí radosť zo spoločného hrania sa, tancovania, tvorenia a možno zažijeme aj trocha boja o život... Sprevádzať nás bude kreativita, tvorenie v láske a v slobode.

Zámerom je vytvoriť zladený stav nielen vzájomne medzi sebou, ale aj v sebe. Vytvoriť súlad, súzvuk, harmóniu, uznanie, prijatie... Seminár je určený pre mužov, ženy i páry, nejde o partnerské ladenie, ale o vyladenie svojho vnútorného muža a ženy.

Nebudeme hodnotiť ani škatuľkovať mužskú a ženskú energiu. Často sa však stáva, že keď žena rozvíja svoje kvality, vracia sa k poznaniu samej seba, k svojej vnútornej sile, otvára sa v jej srdci nový priestor, ktorý túži byť naplnený láskou a splynutím. V tejto túžbe hľadá spôsob, ako to sprostredkovať partnerovi. Ten však aj v najväčšej snahe porozumieť, vníma ženu svojim spôsobom – snaží sa racionálne uchopiť informácie a nájsť riešenie, čo je pre neho krásne prirodzené. Obidvaja robia, čo je v ich silách, no k porozumeniu nedochádza, dokonca sa medzi nimi rodí disharmónia a nastáva opačný efekt. Žena sa stáva nezrozumiteľnou a muž sa začne uzatvárať do svojej zdanlivo bezpečnej, no tvrdej ulity. A preto prichádza na rad jedno z najťažších cvičení v živote... otvoriť sa porozumeniu „opačnej stránky“ v sebe.

Kedy: 16/06/2017 – 18/06/2017
Kde: Centrum Lovinka v krásnom prostredí vrchov Poľany pri Cinobani www.lovinka.sk
Cena: jednotlivec 135 €, pár 240 € (vrátane ubytovania a stravy)

Prihlásenie a ďalšie informácie na: kurzy@soulart.sk, +421 907 493 654

Práca mužov a žien bude spoločná aj rozdelená, v pároch i jednotlivo, spolu i každý za seba budeme spoznávať a tvoriť... Tešíme sa na spoločné zážitky s vami

Miesto konania podujatia: Lovinka, Cinobana, Cinobaňa
Dátum začiatku podujatia: 16. Júna 2017 10:00
Dátum ukončenia podujatia: 18. Júna 2017 13:00
Pravdepodobné súradnice: 48.4537N 19.6226E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Lásky čas

Fotografie
Podobné podujatia
Stretnutie s prekladateľkou
Overené podujatieStretnutie s prekladateľkou
Verejná knižnica Mikuláša Kováča, Pobočka Centrum, Banská Bystrica