Lea Danis & band v Kafe Scherz

Podujatie Bratislava

LEA DANIS je nová tvár slovenskej popovej scény. Špecifický zamatový hlas v kombinácii s vlastnou hudobnou tvorbou talentovanej speváčky a textárky si vás získa. 

LEA zaujala už debutovým singlom s názvom SUNSHINE, ktorý vydala koncom roka 2016 v spolupráci s belgickým producentom Arkerom a holandským štúdiom Wisseloord Studios, v ktorom nahrávali napríklad Coldplay, Muse či Franz Ferdinand. Nasledoval letný singel DANCE (2017), ktorý si našiel svoje miesto v celoslovenskom éteri . Aktuálne LEA pripravuje debutové EP a ochutnávku z neho vám ponúkne aj vrámci koncertu v bratilavskom hudobnom klube Kafe Scherz 12. mája (sobota).

LEA vystúpi talentovanými hudobníkmi (Jaroslav Remenár, Ivan Horňák, Juraj Kalász a Rastislav Sumega) a ponúkne zmes vybraných populárnych skladieb a vlastnej tvorby v príjemnom pop-soulovom aranžmá.

LEA tvorí prevažne v anglickom jazyku, avšak v jej repertoári sú aj autorské slovenské texty so silným odkazom. V jej originálnej tvorbe cítiť prvky dark popu a neo-soulu, ktoré naplno zaznejú už open air pódiách už toto leto na viacerých slovenských festivaloch (Fitfest, Holidayland). 

Lepšie raz vidieť, ako stokrát počuť!

VSTUP: 5 eur
Meno organizátora: GOOOD ONE Creative House
Fotografie
Podobné podujatia