"LEN TAK" Vystúpenie FS Rozsutec & Balkansambel

Podujatie Trenčianske Teplice

Spevácky a tanečný Folklórny súbor Rozsutec majstrovsky prezentuje prekrásny slovenský folklór, pričom svojim širokým repertoárom pokrýva takmer celé územie Slovenska. Tento rok uvádza nový projekt spolupráce s úspešnými umeleckými telesami. V rámci Hudobného leta sa predstaví so žilinskou skupinou Balkansambel. Originálne zoskupenie slabomyseľných muzikantov prináša tradičnú hudbu balkánskych kultúr, no v nemalej miere sa zaoberá aj slovenskou ľudovou hudbou a tiež hudbou vážnou a jazzovou. Pružnej rytmike balkánskych tancov v podaní Balkansamblu neodolá azda nikto a neodolal im ani folklórny súbor Rozsutec. Pod taktovkou choreografa Štefana Muchu vznikol výnimočný projekt, ktorý divákom ponúka originálne spojenie rôznych štýlov a žánrov.

Vystúpenie je súčasťou festivalu Hudobné leto Trenčianske Teplice. Viac informácií o programe nájdete na www.hudobneleto.sk.

Vstupenky:

Vstupenky na podujatie zakúpite na www.ticketportal.sk, v Kúpeľnom hoteli PAX Trenčianske Teplice, TIK Trenčianske Teplice, v KIC Trenčín a na mieste v deň podujatia v Kursalone Trenčianske Teplice.

 

Viac informácií nájdete na:

https://www.hudobneleto.sk/

https://www.facebook.com/hudobneleto/


Fotografie
Podobné podujatia