LENKA FILIPOVÁ a jej hostia

Podujatie Veľký Krtíš

LENKA FILIPOVÁ a jej hostia

31.5.2016   18:00

 

Kultúrny dom

LENKA FILIPOVÁ a jej hostia

MsKS

Do Veľkého Krtíša opäť zavíta populárna česká speváčka, šansoniérka, hudobná skladateľka, textárka a gitaristka Lenka Filipová.

Študovala na Pražskom konzervatóriu a potom na Medzinárodnej hudobnej akadémii v Paríži odbor klasická gitara. Doteraz vydavala 10 albumov, 4 klasické gitarové, 3 výberové albumy Best of a akustické DVD LIVE. Mnohé z nich boli ocenené ako zlaté alebo platinové.

Koncertovala vo všetkých krajinách Európy, v Japonsku, USA, Austrálii a Kanade. Na gitarovom festivale v Nizozemských Antilách získala Grand Prix a v roku 1997 českú Cenu Grammy. Má za sebou dve koncertné turnés Francisem Cabrelem. Hovorí plynulo rusky, francúzsky a anglicky.

Lenka Filipová je na českej a slovenskej kultúrnej scéne značkou hudobnej kvality, úspechu, ale i neobyčajnej ľudskej skromnosti.

Koncerty plné emócií, virtuóznych muzikantských výkonov, komunikácie s publikom, celá rada hitov a nekonečná energia posúva Lenku Filipovú stále vyššie medzi elitu českých a slovenských umelcov. Právom patrí medzi najžiadanejších interpretov súčasnosti.

Vstupné v predpredaji 15 Eur počas pracovných dní od 8:00 do 15:00 hod. je v Mestskom kultúrnom stredisku vo Veľkom Krtíši (rezervácie na tel.č. 047/4831376) alebo online nawww.msks.velky-krtis.sk

V deň koncertu sa vstupné zvyšuje na 17 Eur.

Fotografie
Podobné podujatia
KOLLÁROVCI: LEN TEBE SPIEVAM II.
Overené podujatieKOLLÁROVCI: LEN TEBE SPIEVAM II.
Mestské kultúrne stredisko, Veľký Krtíš
Koncert NA SRDCI MI HRAJ!
Overené podujatieKoncert NA SRDCI MI HRAJ!
Mestské kultúrne stredisko, Veľký Krtíš
Smejko a Tanculienka - Zaber a makaj!
Overené podujatieSmejko a Tanculienka - Zaber a makaj!
Mestské kultúrne stredisko, Veľký Krtíš
Deň bryndze
Overené podujatieDeň bryndze
Pstruša, Vígľaš
KOLLÁROVCI
Overené podujatieKOLLÁROVCI
MsKS, Revúca
Dni mesta Krupina 2024
Overené podujatieDni mesta Krupina 2024
Amfiteáter Viliama Polónyiho, Krupina