Letmý sneh - prvé predstavenie v sezóne na javisku Astorky

Podujatie Bratislava

Letmý sneh - prvé predstavenie v sezóne na javisku Astorky

PRVÉ PREDSTAVENIE V NOVEJ SEZÓNE - LETMÝ SNEH:
Novú sezónu na domácej scéne otvoríme Letmým snehom 8. 9. 2017. Účinkujú: Ady Hajdu, Szidi Tobias, Miroslav Noga, Rebeka Poláková, Peter Šimun. Réžia: Juraj Nvota.
http://www.astorka.sk/event/123357/letmy-sneh
Čimborazka, muž v strednom veku, do svojho životného priestoru necháva vstúpiť len manželku Lienku a priateľa Štefana, prezývaného aj "nevlastné dvojča". S Lienkou láskyplne zdieľa svoj súkromný a intímny svet a s jazykovedcom Štefanom sa prechádza po obrovských planinách bohatých duševných zážitkov. Idylický príbeh sa začína zauzľovať pre zvláštne správanie sa Lienky, ktorá sa malými krokmi začína Čimborazkovi vzďaľovať. Nepamätá si spoločné zážitky, chvíľkami reaguje potmehúdstvo nepriateľsky a do prítomnosti vťahuje reálne i fiktívne osoby z minulosti. Čimborazka cíti, že kedysi nechtiac pokazil ich vzťah malichernými zásadami a zrejme aj tým, že do bezdetného manželstva odmietol prijať adoptované dieťa. Má pocit, že mu to jeho milovaná Lienka nenápadne a premyslene vracia.
--------------------------------------------------------------------------------
A čo nás ešte čaka?

NAJNOVŠIA INSCENÁCIA - KONTAJNER PARÍŽ:
Tesne pred koncom sezóny sme uviedli novú divadelnú inscenáciu KONTAJNER PARÍŽ, ktorá groteskným spôsobom odzrkadľuje zmätok dnešného sveta. Jej prvé reprízy odohráme 9. septembra a 30. septembra 2017 v Divadle ASTORKA Korzo ´90.
http://www.astorka.sk/event/137205/kontajner-pariz [http://www.astorka.sk/event/137205/kontajner-pariz&h=atpah4vaofs_afasmpbknq2lkno2czql4tk6vkkk8eguxrhoqorf1ypprbdwgf7zdvqy3-mbadhbndzf36hsbi0liv8owjc1vxtn5aewdayh9qyugj4ukfgbbnsioiltfo8y3v7alnvg-zmoeo-gbpku-8yi6vus9vekuu5hs0nwvdbsfg_green]


XIII. FESTIVAL ASTORKA (23. - 31. 10. 2017):
Pozvanie prijali divadlá: Dejvické divadlo Praha z Českej republiky, Katona József Szinház Budapešť z Maďarska, Švandovo divadlo na Smíchově Praha z Českej republiky, Teatro delle Albe z Talianska, Divadlo Komediograf Brno z Českej republiky, projekt Davida Hrbeka Scénické rozhovory. Festival ukončíme pravidelným stretnutím so Sitrou Achrou a ich fantastickým koncertom.

LÁSKY JEDNEJ PLAVOVLÁSKY:
Ako prvú premiéru v sezóne uvedieme Lásky jednej plavovlásky. Slávny názov odkazuje na emblémový film československej novej vlny, v našom prípade pôjde o autorskú divadelnú inscenáciu, ktorú režiséri SKUTR (Lukáš Trpišovský a Martin Kukučka) vytvoria podľa filmu Miloša Formana.

A odohráme aj všetky obľúbené divadelnej inscenácie uplynulých sezón ako SYLVIA, IDIOT, LÁSKA NA KRYME, TÚLAVÉ SRDCE, TICHÝ DOM, PRED ODCHODOM NA ODPOČINOK, ČUDNÉ POPOLUDNIE DR. ZVONKA BURKEHO, ZAKÁZANÉ UVOĽNENIE, ELEKTRA, JAMA DERAVÁ, VIŠŇOVÝ SAD...



Foto: Robert Tappert

Miesto konania podujatia: Divadlo Astorka Korzo 90, Námestie SNP 33, Bratislava
Vstupenky: http://www.astorka.sk/event/123357/letmy-sneh
Dátum začiatku podujatia: 8. Septembra 2017 19:00
Dátum ukončenia podujatia: 8. Septembra 2017 21:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1454N 17.1095E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Letmý sneh - prvé predstavenie v sezóne na javisku Astorky

Meno organizátora: Divadlo Astorka Korzo 90
Fotografie
Podobné podujatia