Letná Tančiareň

Podujatie Pezinok

Letná Tančiareň

Touto cestou by sme chceli opäť pozvať všetkých, ktorí majú radi tanec a hudbu dvadsiateho storočia na letnú Tančiareň. Na Tančiarni budete mať možnosť zabaviť sa na tie najlepšie hity 20-teho storočia v štýloch rock´n´roll, swing, disco, funky. Prevažovať samozrejme budú tie najväčšie letné hity. Veď leto sa nám už blíži :)
Môžete sa tešiť na živú kapelu, ktorá sa bude striedať s Dj-om. Zábava prebehne v estrádnej sále kultúrneho domu. Počas celého večera budete mať možnosť využiť ochutnávku vín od miestnych vinárov pod záštitou U vínnej mušky, či energiu doplniť v bufete ktorý zastreší Pezinčanom dobre známy rodinný podnik Pod Hruškou. Núdza nebude ani o domáce koláče a chutnú kávu :)

Cena vstupenky je do 17. mája 16€/osoba. Od 17. mája 20€/osoba. V cene je Welcome drink a malé občerstvenie na stoloch. V prípade záujmu sa dá priobjednať večera za cenu 7€. Večeru budú chystať kuchári z Makan - Indonesian restaurant, prvej Indonézskej reštaurácie na Slovensku.


Počas večera sa bude losovať tombola. Polovica vybranej sumy bude tak ako na Vianočnej Tančiarni venovaná deťom z detského domova Harmónia.

Lístky si môžete objednať na tel. čísle 0902 717413,
mailom farbulamatej@gmail.com, alebo vo vinárni
U vínnej mušky na ul. Holubyho 20 v Pezinku.
Tešíme sa na Vás ;)

Miesto konania podujatia: Dom kultury Pezinok, holubyho 42 pezinok, Pezinok
Dátum začiatku podujatia: 17. Júna 2017 19:00
Dátum ukončenia podujatia: 18. Júna 2017 02:00
Pravdepodobné súradnice: 48.2877N 17.268E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Letná Tančiareň

Fotografie
Podobné podujatia
Petržalský majáles 2024
Petržalský majáles 2024
Námestie Republiky – Petržalka, Bratislava
PARTIČKA
Overené podujatiePARTIČKA
Mestské kultúrne stredisko, Modra