Letné kino pod hviezdami

Podujatie Bátovce

Letné kino pod hviezdami

Aj tento rok bude v Kine* Divadla Pôtoň prebiehať letné kino v záhrade. Prvý letný víkend je venovaný dvom filmom: Muž menom Ove a Kráľ Belgičanov. V prípade zlého počasia je premietanie presunuté do veľkej sály divadla.

21.7. 21:00-23:00
Muž menom Ove

Ove je tvrdohlavý a večne sa sťažujúci mrzutý muž, ktorý pohŕda všetkými okolo neho a dáva im to aj zreteľne najavo. Bývalý predseda družstva vlastníkov, ktorému nedávno zomrela milovaná manželka Sonja, teraz terorizuje susedov ako samozvaný strážca poriadku. Zvrat v jeho životnej rutine nastáva s príchodom jeho nových susedov, mladej pakistanskej rodiny, ktorých životný štýl sa mu najskôr prieči. Keď omylom nabúrajú autom do Oveho poštovej schránky, spustia tým reťaz nečakaných udalostí. Film je nakrútený podľa knižného bestselleru Fredrika Backmanna, z ktorého sa len vo Švédsku predalo viac ako 700 000 výtlačkov.

22.7. 21:00-22:40
Kráľ Belgičanov

Král Belgičanov je práve na štátnej návšteve v Istanbule, keď sa dozvie, že sa jeho krajina rozpadla. Musí sa okamžite vrátiť domov, aby zachránil svoje kráľovstvo. Slnečná búrka ale spôsobí, že vzdušný priestor je kompletne uzavrený a komunikácia nefunguje. Žiadne lietadlá. Žiadne telefóny. S pomocou britského filmára a tanečníc z bulharského folklórneho súboru sa kráľovi a jeho sprievodu podarí utiecť cez hranice. Inkognito. Tak začína odysea naprieč Balkánom, počas ktorej kráľ objaví skutočný svet - a svoje pravé ja.

Vstupné 3 eurá, pre držiteľov preukazu FK 2 eurá.

Miesto konania podujatia: Divadlo Pôtoň, 358, 935 03 Bátovce, Bátovce
Dátum začiatku podujatia: 21. Júla 2017 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 22. Júla 2017 23:00
Pravdepodobné súradnice: 48.2873N 18.746E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Letné kino pod hviezdami

Meno organizátora: Divadlo Pôtoň
Fotografie
Podobné podujatia
Žiadne podujatie.