Letné kino Úsmev: Posledná rodina

Podujatie Košice

Letné kino Úsmev: Posledná rodina

Na letné dni sme si pre vás pripravili špeciálne premietania na dvorčeku vedľa Kina Úsmev. Na čerstvom večernom vzduchu si tak môžete pozrieť filmy, ktoré ste nestihli vidieť v kinosále a to vo zvýhodnenej cene 2€.
Vstupenky si môžete kúpiť online alebo v pokladni kina.
Každú nedeľu a stredu o 20:30.

Program:
3. 8. Posledná rodina
16. 8. Fest Anča: Najzábavnejšie animované filmy

Posledná rodina (Ostatnia rodzina)
r. Jan P. Matuszyński
Strhujúca filmová kronika podľa neuveriteľného skutočného príbehu prekliatej rodiny slávneho poľského maliara Zdzisława Beksińskeho.
Maliar Zdzisław Beksiński trávi svoje dni medzi štyrmi stenami varšavského bytu, obklopený len svojou rodinou. Navzdory socialistickej šedi okolia je jeho vnútorný svet plný surreálnych vízií, farieb, vášne a perverzných fantázií. Píše sa rok 1977 a život rodiny sa točí okolo syna, neurotického Tomka, ktorý sa práve odsťahoval do domu oproti. Neustály boj s vnútornými démonmi mu znemožňuje normálne žiť, ponára sa však do sveta hudby a filmu a navzdory svojmu hendikepu sa stáva priekopníkom západnej popkultúry v Poľsku.
Dĺžka podujatia: 124 minút
Rok výroby: 2016
Krajina pôvodu: Poľsko
Žáner: dráma, životopisný

Fest Anča: Najzábavnejšie animované filmy je kolekcia najvtipnejších a najbizarnejších súčasných krátkych filmov, ktoré kráľovsky pobavia. Organizátori festivalu Fest Anča pripravili pásmo filmov s cieľom priniesť divákom nezabudnuteľnú zábavu a špecifický zmysel pre humor, ktorý je možné preniesť na plátno iba vďaka animovanému filmu. 11 snímok z celého sveta, primárne určených pre dospelého diváka, je reprezentatívnym výberom plným kvalitnej zábavy a podvratného humoru. Navyše obsahuje množstvo jedinečných autorských prístupov, nápaditých výtvarných štylizácií a originálnych techník, aké dokáže divákom ponúknuť jedine autorský animovaný film.

Dĺžka pásma: 63 min.
Prístupnosť: od 15 rokov
Jazyk: bez dialógov / slovenské titulky

Miesto konania podujatia: Kino Úsmev, Kasárenské Námestie 1, Košice
Dátum začiatku podujatia: 13. Augusta 2017 20:30
Dátum ukončenia podujatia: 13. Augusta 2017 22:30
Pravdepodobné súradnice: 48.7262N 21.2572E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Letné kino Úsmev: Posledná rodina

Meno organizátora: Kino Úsmev
Fotografie
Podobné podujatia
Žiadne podujatie.