Leto s tatranskými historickými električkami 2020

Podujatie Vysoké Tatry

Leto s tatranskými historickými električkami 2020

Cestovať popod končiare Vysokých Tatier v historickej električke Kométa z roku 1913 alebo historickej električke Trojča z roku 1969 je výnimočný zážitok pre každého návštevníka Tatier.
Začnite svoju návštevu Vysokých Tatier už v Poprade a využite na cestovanie medzi tatranskými strediskami historické električky.

Toto leto pre vás jazdí električka TROJČA každý piatok a sobotu a KOMÉTA každú nedeľu

Svetový unikát

Jazdu historickými električkami Kométa a Trojča zažijete jedine v Tatrách. Nikde inde na svete v súčasnosti takéto električky nejazdia. Sú svetovým unikátom, ktorý jednoducho musíte zažiť.

Jedinečná dobová atmosféra

Vďaka našim vlakvedúcim a sprievodcom v dobových rovnošatách zažijete svoju cestu tak, ako v časoch, keď historické električky Kométa a Trojča žali najväčšiu slávu na tratiach Vysokých Tatier.

Neobmedzený počet jázd s celodenným lístkom

S celodenným lístkom cestujete historickými električkami Kométa a Trojča počas vybraného dňa bez akýchkoľvek ďalšich doplatkov. Stačí si svoje miesto na jazdu rezervovať najneskôr 24 hodín pred plánovaným odchodom električky zo stanice.

Atrakcie po celej trase električiek

V každej zo staníc sa ukrýva nejaká zaujímavosť. Či už je to začiatok túry, atrakcia pre deti, niečo zo sveta kultúry alebo zátišie v prírode.

Viac informácií získate na www.regiontatry.sk a www.tatranskaelektricka.sk

Za partnerskú podporu ďakujeme Slovakia.travel ?

Začiatok podujatia: 24. 7. 2020 9:35:00
Koniec podujatia: 24. 7. 2020 15:00:00
Fotografie
Podobné podujatia