Leto v Happy End Jasná

Podujatie Demänovská Dolina

Leto v Happy End Jasná

Leto v Happy Ende bude poriadne divoké! Pripravili sme pre Vás tie najlepšie párty s nadupaným programom. Prvú letnú párty HOT NIGHT odštartujeme vo veľkom štýle so sexi striptérmi s Hot Dance Men Strip Show. Milé dámy to si nemôžete nehať ujsť! Ďalšiu párty v Happy Ende odpáli IGOR KMEŤO ml., tešiť sa môžete aj na house night ELECTRO DANCE a parádnu bodku za letom dá DJ Chosé Garcia so sexi tanečníčkami na LATINO PARTY.

HOT MEN DANCE – NAJLEPŠIA PÁNSKÁ STRIPTÍZOVÁ SKUPINA EURÓPY
Špičková striptízová skupina Hot Men Dance zavíta na Slovensko a to priamo do Jasnej na párty do presláveného Happy Endu. Už desiatky tisíc žien a slečien malo možnosť vzhliadnuť túto prvotriednu striptízovú show, ktorá je založená na skvelých tanečných choreografiách, netradičných kostýmoch, starostlivo vybranej hudbe a modernému prístupu k striptízu. IGOR KMEŤO ml. Poslednú júlovú sobotu vypukne v Happy Ende funky šialenstvo a zábava v podaní obľúbeného speváka Igora Kmeťa ml., ktorý sa preslávil najmä pôsobením v skupine Kmeťoband. Príďte sa zabaviť s priateľmi a užiť si poriadnu dávku energie. V tento večer sa okrem speváka Igora Kmeťa predstaví aj obľúbený DJ East Luke. ELEKTRO DANCE s DJ TAMIRA a JOHNY DE CITY Prvá augustová sobota bude patriť milovníkom house párty. O zábavu sa postará skvelá zostava v podaní DJ Tamira a Johny de city. Tamira je v súčasnosti jednou z najlepších európskych osobností v DJ sfére. Jej vášeň pre elektronicko-tanečnú hudbu a jej jedinečné sety, ktoré vytvorila vo svojom mixe, si už získali mnoho fanúšikov. Aj to je jeden z dôvodov, prečo sa objavuje na prestížnych európskych podujatiach. Nepremeškajte možnosť užiť si poriadnu house party s týmito skvelými DJmi v Jasnej v Happy Ende.

LATINO PARTY s CHOSE GARCIA and DANCE COMPANY
Záver leta v Happy Ende bude patriť milovníkom horúceho latina. Obľúbený kubánsky DJ Chose Garcia so sexi tanečníčkami z Dance company vytvoria tú pravú kubánsku atmosféru v rytme temperamentnej samby. Príďte sa zabaviť a vychutnať si jedinečnú noc v Jasnej v Happy Ende.

20:00

Fotografie
Podobné podujatia