Levanduľové dni

Podujatie Stankovce

Levanduľové dni

Milí priatelia,
čo chvíľa nám rozkvitne Levanduľové pole a my plánujeme 3. ročník samozberu
?
A tu sú dôležité novinky
?
Tohtoročný samozber potrvá 9 dní, od 27.júna do 5.júla.
Čas samozberu v daný deň si, prosím, overte v udalosti.
?
Druhou novotou je, že aj napriek antibakteriálnym účinkom levandule na Vás okrem nej počká aj dávka dezinfekcie na ruky. Prosíme tiež, ak je to čo i len málinko možné, prineste si vlastné nožnice, či kliešte. Budeme Vám veľmi covidvďační!
?
Ozaj,
na poli Vás okrem vône a krás prostredia počká aj zopár ručne za studena vyrobených mydiel, vence z levandule, domáci sirup i olej. Ak by ste si chceli čokoľvek z našich produktov vopred rezervovať, napíšte nám správu. Ďakujeme!
?
Na poli sa objaví aj @šum a ich knihy, tak stráviť na poli čas môžete aj s úžasnou literatúrou. Dokonca si ju tam môžete zadovážiť!
?
Príďte na piknik s kamošmi, stráviť čas, poležať si na deke, listovať v knihe či pokecať si. A v neposlednom rade pozorovať motýle, včely a nazbierať si levanduľu.
?
Malá kytička /cca 100 stebiel/ 3€
Stredná kytička /cca 200 stebiel/ 4€
Veľká kytička /cca 300stebiel/ 5€
.
Príďte na chvílu nič nerobiť!
Veľmi sa na Vás všetkých tešíme,
v.
?
Adresa: Google maps Vám povie kam!
Adresa ak by Vás google chcel ošáliť: V smere od Kravan, je to tretie pole od cesty ☺️ Je treba odbočiť ešte pred vjazdom do dediny Stankovce. Zaparkovať môžete na pravo a prejsť peši cez cestu alebo vľavo, vojsť na poľnú cestu, to už budete blízko pri poli. Ak by ste boli v nesnázích, zavolajte 00421 918 763 261. Rada Vás budem navigovať!
Do skorého videnia!
?
za fotku vďačíme @lavju.ooo

Začiatok podujatia: 27. 6. 2020 10:00:00
Koniec podujatia: 27. 6. 2020 19:00:00
Fotografie
Podobné podujatia