Líderstvo a motivácia

Podujatie Bratislava

Líder. Kto to vlastne je? Aké vlastnosti by mal resp. nemal mať? Silným lídrom sa môže stať ktokoľvek. Dôležité je vedieť efektívne motivovať ľudí v pracovnom prostredí. Ak budeme mať správny motív a postoj, dokážeme vnášať do pracovného procesu dynamiku a aktivizovať ľudí.

Líderstvo je nie len práca s ľuďmi, ale predovšetkým práca na sebe. Existuje mnoho spôsobov vedenia, ktorými Vám pomôžeme vyniknúť. Týkajú sa všetkých stupňov vedenia - od aspirujúceho manažéra po generálneho riaditeľa.

Byť lídrom nie je o poznaní všetkého. V skutočnosti je to skôr naopak. Ide o získanie znalostí v určitej oblasti a formovanie vlastných postojov. Dôležité je prezentovať samého seba v obraze, ktorému ľudia veria. Staňte sa osobou známou pre poskytovanie riešení.

V pracovnom procese je správanie ľudí zväčša ovplyvnené práve vôľou, ktorá je spravidla výsledkom motívov. Preto má veľký význam aj poznanie motívov, ktoré bezprostredne ovplyvňujú úroveň pracovanej motivácie. Úlohou dobrého lídra je poznať motivačnú typológiu ľudí tak, aby mohol pozitívne vplývať na ich správanie a poveriť ich takými úlohami, ktoré zodpovedajú ich vedomostiam a schopnostiam.

Cieľom motivácie každého,či už lídra alebo zamestnanca je, aby dosiahnuté pracovné výsledky boli spojené s možnosťou uspokojiť jeho vlastné vnútorné potreby.Dovoľte nám, aby sme Vám pomohli byť pružní vo svojom myslení,efektívne využívať nástroje motivácie a poskytli Vám viacero prístupov líderstva k nájdeniu toho najefektívnejšieho pre Vás.

Príďte na náš celodenný kurz a dozviete sa:

  • Ako spoznať seba ako lídra
  • Ako si vybudovať prirodzený rešpekt a autoritu
  • Ako využiť a rozvinúť svoje silné stránky
  • Ako vytvárať motivačné prostredie
  • Ako efektívne a správne využívať formy motivácie
  • Ako odhaliť a využiť schopnosti tímu, zamestnancov
  • Receptár presviedčania a zmeny ľudských postojov

Príďte 08.12.2018 na kurz Líderstvo a Motivácia, ktorý bude prebiehať v Power Coachingu, na Mierovej 56 Bratislava – Ružinov, vstup 220,- EUR s DPH.

Dĺžka trvania: 8 hod. vrátane obeda

Meno organizátora: MaxiTicket.sk
Fotografie
Podobné podujatia
🕉 Stojí meditácia za to?
Overené podujatie🕉 Stojí meditácia za to?
Brighter Life Centre BRATISLAVA, Bratislava
Žiadny obrázok
Overené podujatieLetná jazzová dielňa 2024
Štátne Konzervatórium, Bratislava