Live blues & rock

Podujatie Trnava

Live blues & rock

Pozývame fanúšikov a priateľov žánrov blues a rock na spoločný koncert slovenskej BMIL (Bluesová svokra) a česko slovenskej formácie W Band.
Ústredná postava W BAND je strážnický rodák, hudobník Walter Bartoš, okolo ktorého skupina vznikla. Skupina sa orientuje na moderné blues s prvkami funky a soulu, Vystupujú na koncertoch, v kluboch, na prestížnych hudobných festivaloch.V poslednej dobe zaujali aj fanúšikov na Slovensku a v Česku. Skupine tlieskali na medzinárodnom festivale v polskom Chorzowe, kde získali prestížne ocenenie. Hrali vo finále československej bluesovej súťaže a skončili druhí. W BAND koncertovali aj so známymi menami hudobnej scény, napr.: s uznávaným gitarovým mágom Henry Tóthom, René Lackom, a inými… hrali aj pred takou hviezdou akou je Dany Bryant Band z Veľkej Británie... Skvelá česko slovenská formácia hrá v zostave: vocal,guitar Palo Hrnčirík, drums Miro Mikeska, guitar,vocal Walter Bartoš Jr., bass guitar, vocal Walter Bartoš Sr.
BMIL založili gitarista leader Vlado Machala a bubeník Tono Šidlík. Vznikli z veteránov slovenskej hudobnej scény /ex The Breakers, ex The Meditating Four/. So svojou hudbou sa za dlhé roky prezentovali na veľa koncertoch v rôznych mestách SR, ČR, Rakúsku, Poľsku, vrátane na významných festivaloch /Dobrofest, Blues Slovakia, Livin blues, Blues Alive, atď…/. V BMIL hrali aj známe mená /P. B. Radványi, P. Stojka, R. Selický/, ktorí ako hostia boli súčasťou ich mnohých úspešných koncertných vystúpení a podieľali sa na nahratí albumov. BMIL ako prvá slovenská bluesová skupina, nahrala Live CD BMIL priamo na koncerte, ktoré je vôbec prvé naživo vydané na slovenskej bluesovej scéne vydavateľstvom CS Music. Trnavská bluesrocková legenda pôsobí na hudobnej scéne už od 90 tych rokov a hrá stále... Na koncertoch ponúka vlastné skladby, bluesové a rockové štandardy, ale vo vlastnej úprave. BMIL hrá v zostave: vocal, guitar, Vlado Garry Machala, vocal drums Tony Šidlík, vocal, guitar Laci Bartoš, vocal, bass guitar, Silvio Francesco Tibenský.

Vstup 5 eur (lístky sú v predaji v Synagóga café).

Miesto konania podujatia: Synagóga Café, Haulíkova 2, Trnava
Dátum začiatku podujatia: 27. Mája 2017 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 27. Mája 2017 23:30
Pravdepodobné súradnice: 48.3778N 17.5904E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Live blues & rock

Fotografie
Podobné podujatia
Svijany X.Day 2024
Overené podujatieSvijany X.Day 2024
Amfiteáter Trnava, Trnava
Berlin Manson + hostia
Overené podujatieBerlin Manson + hostia
Kultúrne centrum Malý Berlín, Trnava, Trnava