Local Heroes

Podujatie Bratislava

Local Heroes w/ Purist DJs, Walter Schnitzelson DJs, Talkshow DJs @KC Dunaj~

Tie najlepšie domáce kapely v úlohe DJov! Chalani z Purist, Walter Schnitzelsson a Talkshow nám na afterpárty trhu SAShE v Tržnici namiešajú parádnu zmes indie, rocku aj electropopu. Ruka hore bude celú noc, na ďalší deň je voľno!

Purist DJ set
Členom electropopovej kapely Purist sekne aj úloha DJov, o čom nás presvedčia spozna mixpultu. Na párty sa podelia o hudbu, ktorú majú radi, keď práve nestoja s gitarami na pódiu. Kapela Purist, ktorá má za sebou turné s Bad Karma Boy, bola v minulosti nominovaná na Radio_Head Awards v kategórii nováčik roka. Pred dvomi rokmi jej vyšiel debutový album Colourful Noise.

Walter Schnitzelson DJ set
Mladá a úspešná indie a rock ’n’ rollová kapela má na konte EP Mother a debutový album Fever. Trio ovplyvnené starým dobrým rock´n´rollom, bluesom, klasickým punkom, ale aj súčasnou indie scénou, stavia svoj zvuk na chytľavých gitarových riffoch, výrazných spevových linkách a údernej rytmickej sekcii. Ale čo baví ich ako poslucháčov? Dozvieme sa z ich DJ setu.

Talkshow DJ set
Andreas a Hadík, teda polovica bratislavskej indierockovej kapely Talkshow, ktorá má na konte dva albumy, nám naloží svoju obľúbenú muziku. Večer sa predstavia ako selektori, ktorí zahrajú pestrý výber od elektra až po pop.

14. 9. (streda/na ďalší deň je sviatok)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 5€/3€ pre návštevníkov s páskou z Tržnice

Partneri: CITYLIFE.SK, kamdomesta, in.ba

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 14. Septembra 2016 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 15. Septembra 2016 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1452N 17.1102E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Local Heroes w/ Purist DJs, Walter Schnitzelson DJs, Talkshow DJs @KC Dunaj~

Fotografie
Podobné podujatia
Samove hry 2024
Overené podujatieSamove hry 2024
Cyklomost Slobody, Bratislava
OPEN MIC V MANIFESTE
Overené podujatieOPEN MIC V MANIFESTE
Manifest Bohéma, Bratislava
IBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Overené podujatieIBIZA PARTY 2024 OPEN AIR
Zlaté Piesky, Bratislava