Lola Marsh v Refinery Gallery 2018

Podujatie Trenčín

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Koncerty, Zábava, párty
Web organizátora:
www.pohodafestival.sk/
Ďalšie podujatia v meste Trenčín

Lola Marsh v Refinery Gallery

Po vypredanom dvojkoncerte v rámci Jesennej Pohoda Párty sme veľmi radi, že Lola Marsh sa vrátia na Slovensko aj začiatkom roka 2018. 14. februára 2018 zahrajú v bratislavskej Refinery Gallery.

Lola Marsh je jediná zahraničná kapela, ktorá hrala na Pohode trikrát v rade. Zakaždým pritom zaplnili priestor pod najväčšími pódiami. Registrácia voľných vstupov na ich koncert v rámci Pohoda Dňa FM sa naplnila za dvesto sekúnd. Zaprášilo sa aj po lístkoch na ich koncert v A4-ke, ktoré sa nedali zohnať už tri mesiace pred akciou a v predstihu sa vypredalo aj ich vystúpenie v Tabačke. Od svojej premiéry na Pohode v roku 2014 hrali na Slovensku každý rok a 2018 nebude výnimkou. O tri mesiace – 14. Februára ich privítame opäť, tentokrát v bratislavskej Refinery Gallery.

EN:
After the sold-out double concert at the Jesenna Pohoda Party (Autumn Pohoda Party), we are very happy to see Lola Marsh return to Slovakia at the beginning of 2018. On the 14th of February 2018, they will perform at the Refinery Gallery in Bratislava.

Lola Marsh is the only foreign band to perform at Pohoda three times in a row. Each time they managed to attract huge crowds under the biggest stages. The registrations for free entry for their concert at Pohoda Deň FM were gone in bare two hundred seconds! Also the tickets for their concert in the A4 club virtually disappeared and the concert was sold out three months before the event. Similarly, their show in the Tabačka club was sold out in advance. Since their premiere at Pohoda in 2014, they have performed in Slovakia every year, and 2018 will not be an exception. In three months, on the 14th of February, we will welcome them again—this time they will appear at the Refinery Gallery in Bratislava.

Miesto konania podujatia: Pohoda Festival, Trenčín
Vstupenky: https://tootoot.fm/sk/events/5a098f414fe95e12e8cf366b
Dátum začiatku podujatia: 14. Februára 2018 19:00
Dátum ukončenia podujatia: 14. Februára 2018 23:00
Pravdepodobné súradnice: 48.8719N 18.0156E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Lola Marsh v Refinery Gallery

Meno organizátora: Pohoda Festival
Fotografie
Podobné podujatia