Lola Marsh v trenčianskom Piano Clube

Podujatie Trenčín

Lola Marsh v trenčianskom Piano Clube

Od svojej premiéry na Pohode 2014 prišla izraelská kapela Lola Marsh na Slovensko každý rok a inak tomu nebude ani v roku 2020. Miláčikovia návštevníkov nášho festivalu vydajú začiatkom budúceho roka očakávaný druhý album, s ktorým sa začiatkom marca predstavia aj fanúšikom v košickej Tabačke, v Mestskom divadle Žilina, v trenčianskom Piano Clube a v bratislavskej Refinery Gallery. Všetky koncerty otvorí mladá talentovaná trenčianska speváčka Nina Kohoutová.

Vstupné na koncerty je 19 € v predpredaji a 25 € na mieste. Lístky si môžete kúpiť v predpredaji na www.pohodafestival.sk/sk/shop.
Viac info tu: www.pohodafestival.sk/sk/novinky/lola-marsh-sa-k-nam-vratia-v-marci-2020-pridu-aj-s-novym-albumom
__________________________________

Since their premiere at Pohoda 2014, the Israeli band Lola Marsh has come to Slovakia every year, and 2020 will be no different. The favourites of our festival-goers are releasing the expected second album at the beginning of next year. At the beginning of March, they’ll also introduce it to their fans in Tabačka in Košice, Mestské divado in Žilina, Piano Club in Trenčín and Refinery Gallery in Bratislava. All of the concerts will be supported by young talented singer from Trenčín, Nina Kohoutová.

The admission to the concerts is 19 € in presale and 25 € on the spot. Tickets are available at www.pohodafestival.sk/en/shop.
More info here: www.pohodafestival.sk/en/news/lola-marsh-are-coming-back-in-march-2020-also-bringing-their-new-album

Začiatok podujatia: 13. 3. 2020 19:00:00
Koniec podujatia: 13. 3. 2020 22:00:00
Vstupenky
Fotografie
Podobné podujatia
ŠLÁGER PARÁDA
Overené podujatieŠLÁGER PARÁDA
Kultúrny dom Opatová nad Váhom, Trenčín
VYZNANIE TOUR
Overené podujatieVYZNANIE TOUR
Posádkový klub - ODA, Trenčín
Berlin Manson + hostia
Overené podujatieBerlin Manson + hostia
KKC Hviezda, Trenčín