Lord of The Dance: 2021 Tour

Podujatie Bratislava

Lord of The Dance: 2021 Tour

Začiatok podujatia: 21. februára 2021
Geniálny tanečník Michael Flatley vytvoril svoju tanečnú skupinu Lord of the Dance, založenú na tradičnom írskom tanci, v roku 1996. Už prvé vystúpenie 27.júla toho roku v Dubline zbúralo všetky doposiaľ zažité predstavy o tanečných show. Nasledovalo celkom 21 vypredaných predstavení v londýnskej Wembley a celosvetové turné.
,, Všetci ti budú hovoriť nie, toto sa ti nemôže podariť! “ Vždy, keď niečo takéto počujem, viem že úspech už mám na dosah ruky. “
Tanečná šou Lord of The Dance sa stala tanečným fenoménom a najnavštevovanejším tanečným predstavením vôbec. Michael Flatley po celé roky – aj keď neskôr sám aktívne nevystupoval – dohliadal veľmi prísne na kvalitu pódiového spracovania, choreografie a výber samotných tanečníkov. Teraz, k 25. výročiu, pripravuje nestarnúci Flatley novú show. Jej podobu zatiaľ tají, no aj tak bola Slovenská republika jednou z prvých krajín, ktorá získala pre verných fanúšikov termín na rok 2021.
Niet divu, Lod of The Dance totiž vystúpi na Slovensku už niekoľkýkrát a videlo ju doteraz tisícky divákov. Michael Flatley nasleduje svoj sen a bude to určite opäť nezabudnuteľný zážitok.
Michael Flatley: ,, Follow your dream... “
Fotografie
Podobné podujatia