LORD OF THE DANCE DANGEROUS GAMES

Podujatie Košice

LORD OF THE DANCE DANGEROUS GAMES

Famózni a bezkonkurenční Lord of the Dance sa vracajú na Slovensko, aby opäť uchvátili naše publikum. Pri poslednom turné v roku 2017 sa im nadšení diváci odmenili doposiaľ rekordnou návštevnosťou!

Celkom nové tanečné čísla, dokonalé vizuálne technológie, zvuk, svetelné efekty, prekrásne kostýmy, nová hudba skladateľa Gerarda Fahyho a 40 najtalentovanejších mladých umelcov z celého sveta pod priamou režisérskou taktovkou tanečného génia Michaela Flatleyho – to sú Dangerous Games.

Predstavenie plné klasických "riverdancing" tanečných výstupov, tak charakteristických pre írsky tanec vrcholí napínavým súbojom nového Pána Tanca s Donom Dorchom a dynamicky smeruje k fantastickému finále so slávnym záverečným prídavkom, ktorý tak ako vždy dvíha fascinované publikum znova a znova zo stoličiek.

Choreografka, spoluzakladateľka tanečnej skupiny Lord of the Dance a zároveň ikona írskeho tanca Marie Duffy v rozhovore pre server Proženy.cz vysvetľuje fenomenálny úspech tejto show nasledovne:

"Myslím, že toto predstavenie je neuveriteľne nabité energiou. Páči sa naozaj širokému spektru divákov bez ohľadu na vek či pohlavie. A tiež je to veselá šou, ľudia v priebehu predstavenia vstanú a podupávajú si alebo pohmkávajú do rytmu. Energia tanečníkov sa prenáša na publikum, atmosféra Lord of the Dance je proste elektrizujúca. Ja sama zažívam pri sledovaní tejto show rovnaké pocity dodnes! "

27
Feb 2019
19:00

STEEL ARÉNA Košice

Fotografie
Podobné podujatia
TICHÁ NOC
Overené podujatieTICHÁ NOC
Historická radnica, Košice
Košická noc múzeí a galérií
Overené podujatieKošická noc múzeí a galérií
Historické centrum mesta (Dolná brána), Košice
Krvavé peniaze
Overené podujatieKrvavé peniaze
Historická radnica, Košice
Lužifčák naživo v Košiciach
Overené podujatieLužifčák naživo v Košiciach
Historická radnica, Košice
TICHÁ NOC
Overené podujatieTICHÁ NOC
Historická radnica, Košice