LOVESTREAM FESTIVAL Bratislava 10.6.2022

Podujatie Bratislava

LOVESTREAM FESTIVAL Bratislava 2022

Na pódiu sa okrem iných predstaví ČECHOMOR česko-moravská skupina, ktorá originálnym spôsobom spracuváva ľudové piesne, domácu scénu bude reprezentovať stále populárnejšia, ale aj koncertne už vysoko etablovaná skupina HEĽENINE OČI s ich energickou metal-ska-reggae-folk-rockovou šou.

Veľké štadiónové koncerty obľubuje aj ostravská skupina KRYŠTOF, ktorá len prednedávnom predstavila svoj ôsmy štúdiový album Halywůd, opäť plný poetiky a strhujúcich refrénov, ktoré určite nebudú chýbať aj na LOVESTREAM FESTIVALE.

Piatkový nabitý program bude pokračovať jednou z najpopulárnejších českých skupín, ktorej vznik sa datuje do roku 1985 a ktorú dnes tvoria Robert Kodym, P.B.Ch., Michal Dvořák a David Koller, teda česko-slovenskou legendou LUCIE.

O veľkolepé koncertné finále prvého dňa nového festivalu sa postará domáca už avizovaná skupina IMT SMILE, ktorá práve v roku 2022 oslavuje svoje okrúhle 30.narodeniny.

A to najlepšie na koniec: Ceny vstupeniek na LOVESTREAM FESTIVAL Piatok 10.júna 2022 začínajú pre tých najrýchlejších už od 35,- EUR!

LOVESTREAM FESTIVAL Vám prináša SILVI Production v spolupráci s Marcelom Avramom a Concerts East.

Jednodňová vstupenka na piatok 10.júna
Vám ponúkne fantastické koncerty slovenských a českých skupín HEĽENINE OČI, ČECHOMOR, KRYŠTOF, LUCIE a IMT SMILE!

otvorenie brán od 12:00 hod.

Fotografie
Podobné podujatia