LP - Bratislava

Podujatie Bratislava

LP - Bratislava

Charizmatická americká spevačka LP vystúpi 27. júna prvýkrát v Bratislave. V AXA aréne NTC predstaví naživo svoj nový album Heart To Mouth, ktorý vyšiel minulý rok v decembri.

V poradí piaty štúdiový album Heart to Mouth sa vyznačuje prítomnosťou výpovedí - bez cenzury, bez zbytočných slov. “Keď pristúpim k mikrofónu a začnem spievať, cítim priame spojenie mezi srdcom a ústami,” vraví LP.

Prvý nápad na novú platňu začala speváčka zbierať už v roku 2017 a opäť spolupracovala s producentom Mikem Del Riom (Eminem, X Ambassadors, Skylar Grey) a skladateľom Nathanielom Campanym. “Za tie roky som zistila, čo chcem pre seba, čo chcem povedať, čo chcem ľuďom odkázať, čo chcem hať,” pokračuje LP. “Nemusím nič predstierať, môžem sa prejaviť naplno, pretože to pramení z tvorčej slobody. Nemusím nikoho žiadať o povolenie, môžem byť tou, ktorou chcem byť. A písať o tom.” Na albume Heart To Mouth tak LP hovorí o láske, túžbe, strachu, neistote, nevere, ľutosti a vykúpení. “Mám šťastie, že moji fanúšikovia tomu rozumejú. Vidia a počujú, že som si prešla nepríjemnými momentami, aby som sa dostala až sem. A oceňujú to, pretože všetci tým prechádzame - od kolísky až po hrob. A o tom ja spievam. Pokiaľ sa vám to páči, je to skvelé. Keď nie, je to jedno,” uzatvára LP.


––
VSTUPENKY
Predpredaj vstupeniek v cenách 39 - 69 EUR začne 1. apríla v 10.00 hod. v sieti Ticketportal a GoOut.

clock
Štvrtok 27. júna 2019 o 20:00 – 23:00

Fotografie
Podobné podujatia
QUEENSHOW
Overené podujatieQUEENSHOW
Dom kultúry Ružinov, Bratislava
SPIEVANKOVO - ANGLIČANINA
Overené podujatieSPIEVANKOVO - ANGLIČANINA
Dom kultúry Ružinov, Bratislava
PARA - Bratislava
Overené podujatiePARA - Bratislava
STARS auditorium, Bratislava