LvP_Le Payaco, Medial Banana, N30 Akustika

Podujatie Košice

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Festivaly, Koncerty
Web organizátora:
www.k13.sk
Ďalšie podujatia v meste Košice

LvP_Le Payaco, Medial Banana, N30 Akustika

Fanúšikov dobrej hudby čaká na festivale Leto v parku aj v auguste niekoľko zaujímavých koncertov. Na pódiu v areáli Kasární/Kulturparku to roztočia v piatok večer (5. 8.) od 18:30 tri kapely. Hudbou z kolísky reggae a jej kráľa Boba Marlyeho – Jamajky priblížia atmosféru karibského ostrova cez jedinečnú a podmaňujúcu hudbu skupiny N30 Akustika a Medial Banana a s pop rockom a rádiovými hitmi príde kapela Le Payaco.

N30 Akustika je unikátny projekt hudobníkov z Prešova, ktorí so svojimi pozitívne naladenými pesničkami bavia malých aj veľkých už niekoľko rokov. Ich svojská kombinácia karibskej hudby s world music, okorenená o slovenské ľudové prvky prináša „duchovnú revolúciu“ všade, kam prídu.

„Poznačená“ hudobným štýlom reggae je aj kapela Medial Banana, ktorá sa na domácej scéne profiluje už niekoľko rokov. Táto ojedinelá hudobná formácia na Slovensku si našla svoju cestu práve v jamajskom žánri, kde môžu voľne prezentovať vlastné názory, postoje a zároveň pozitívnu energiu.

Záver večera bude patriť skupine Le Payaco, ktorá vznikla v roku 1996. Počas svojej existencie odohrala stovky koncertov. Postupne sa stala jednou z najvychytenejších domácich kapiel a dnes sa pokladá za legendu. Po piatich rokoch odmlky sa v lete 2011 kapela rozhodla odohrať spomienkový koncert na BAŽANT POHODE v Trenčíne. Tridsaťtisíc fanúšikov pod pódiom s nadšením spievalo refrény, preto sa chlapci rozhodli začať znovu hrať.

Vstupné: 10 € predpredaj/12 € v deň podujatia

Miesto konania podujatia: KASÁRNE/KULTURPARK, Kukučínova 2, Košice
Vstupenky: http://ticketware.eu/p/53Yi
Dátum začiatku podujatia: 5. Augusta 2017 08:30
Dátum ukončenia podujatia: 5. Augusta 2017 22:00
Pravdepodobné súradnice: 48.7141N 21.2564E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia LvP_Le Payaco, Medial Banana, N30 Akustika

Meno organizátora: K13 - Košické kultúrne centrá
Fotografie
Podobné podujatia