Majstrovstvá Slovenska v dračích lodiach v Trenčíne

Podujatie Trenčín

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Festivaly, Podujatia pre deti, Športové podujatia
Web podujatia:
www.dragonfestival.sk
Web organizátora:
www.promoline.sk
Ďalšie podujatia v meste Trenčín
Small Dragon Boat Festival v Trenčíne zastreší v roku 2019 Majstrovstvá Slovenska v dračích lodiach!

Čoraz obľúbenejší šport, preteky dračích lodí, majú v Trenčíne fanúšikovskú základňu už dlhší čas. Pred troma rokmi vznikol koncept Small Dragon Boat Festival (Festival malých dračích lodí), ktorého súčasťou budú v tomto roku aj Majstrovstvá Slovenska v dračích lodiach.

Hlavná časť podujatia sa uskutoční na Lodenici v Trenčíne (pod starým železničným mostom) v sobotu 24. 8. 2019 od 9.00 h do 18.00 h. Súťažiaci budú pretekať v kategóriách Juniori U18, OPEN, ŽENY, MIX, FIRMY A HOBBY, pričom sa na pretekoch zúčastnia aj zahraničné posádky.

Súčasťou festivalu budú stánky s občerstvením, možnosť nechať si odmerať hodnoty tela na bioimpedančnej váhe (pomer tuku, svalov, vody, minerálov v tele, bazálny metabolizmus, ...), hudobné vystúpenie, nafukovacie atrakcie pre deti a ďalšie aktivity.

Ak si chcete otestovať tímového ducha, spoluprácu a koordináciu, povzbudiť svojich priateľov v tíme, či stráviť sobotu pri vode s rodinou netradične, neváhajte a príďte.

Viac o pravidlách a možnosť prihlásiť sa nájdete na www.dragonfestival.sk.

Vstup na podujatie pre verejnosť je voľný.

Organizátormi pretekov sú o. z. Buď lepší a eventová agentúra PROMOLINE.

Za podporu organizátori ďakujú Trenčianskemu samosprávnemu kraju, mestu Trenčín, spoločnostiam TONAS, ZEPELIN, RONA, zelo.sk a asociáciám Czech Dragon Boat Association a Slovak Dragon Boat Association.
Meno organizátora: PROMOLINE - eventová agentúra, Buď lepší - o.z.
Fotografie
Podobné podujatia