Majstrovstvá Sveta v Pánskom Striptíze 2017

Podujatie Košice

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Iné podujatia, Zábava, párty
Ďalšie podujatia v meste Košice

Majstrovstvá Sveta v Pánskom Striptíze 2017

Rozpáľte svoje zmysly pohľadom na dokonale vyformované telá sexi striptérov v luxusnom projekte!

Milé dámy, Slovensko opäť navštívia striptéri z celej zemegule a budú bojvať o titul majstra sveta v pánskom striptíze.
Striptérska svetvá elita, sexi vyšportovaní a charizmatickí muži, striptéri z krajín ako Španielsko, Taliansko, Švajčiarsko, Rakúsko, Brazília, Portugalsko, Francúzsko, Maďarsko, Poľsko, Nemecko.

Pozrite si najžiadanejších pánov z celeho sveta, mužov s oceľovými svalmi, dômyselnými kostýmami, očarujúcim šarmom a dych vyrážajúcou choreografiou, ktorá vás dostane do varu.

Je pre vás pripravený celovečerný program plný pikantných a napínavých okamihov, show, ktorá vám navždy ostane v pamäti. Prinášame vám to najlepšie, čo svet doposiaľ ponúkla, tak neváhajte a zakúpte si vstupenku na horúcu februárovu noc, ktorá rozpáli všetky vaše zmysly!
v Bratislave zasadne do poroty aj dvojnásobná majsterka sveta vo Fitness Iveta Chrťanová a dvojnásobný majster sveta v pánskom striptíze KENZOSUPERSTAR či iné známe osobnosti.

 

 

Program:

- celovečerný program - veľkolepá striptízová show s prestížnymi striptérmi z celého sveta ako Španielsko,Taliansko, Švajčiarsko, Portugalsko, Francúzsko, Maďarsko, Poľsko, Nemecko a ďalšie
- Hostess man service
- profesionálne striptízové vystúpenia
- celým programom vás bude sprevádzať moderátor rádia európy 2 Binďo
- porota zložená zo známych osobností bude hodnotiť kritéria ako: najlepšia show, najkrajšie telo, -- najzaujímavejší kostým, favorit publika a celkový víťaz
- exkluzívny photoshooting - po skončení tejto veľkolepej show sa všetci striptéri aj s čerstvým víťazom presunú do miestnosti, kde sa budete mať možnosť vyfotiť so striptérmi a dokonca dostanete priamo na mieste vytlačenú fotografiu na pamiatku a to na červenom koberci
- po skončení photoshootingu sa začne After párty so všetkými účinkujúcimi až do ranných hodín, kde sa o pestrú muziku postará jeden zo známych DJ-ov, ktorého meno udržujú organizátori zatiaľ v tajnosti
- o dokonalý večer sa postará aj holandský spevák, herec, skladateľ a model Thomas Puskalier, ktorý vás príjemne naladí jeho horúcimi skladbami,pri ktorých budete tancovať


Thomas Puskalier:
Talentovaný spevák, herec, skladateľ a model sa narodil v roku 1981 v holandskom Lichtenvoorde. Thomas má dvojité občanstvo, slovenské a holandské. V roku 2000 absolvoval štúdium na Musical Academy Lucia Marthas v Amsterdame, ktoré doplnenil o ročné štúdium na Joe Weston Acting Studio v Amsterdame a na Complete Vocal Institut v Copenhagene.

Účinkoval v mnohých svetových muzikáloch, zahral si Dannyho Zukku v „Pomáde“, Tonyho Manera v „Horúčke sobotňajšej noci“, Rademesa v Disneyho muzikáli „Aida“. Thomasovou slovenskou divadelnou premiérou bola postava Džoka v muzikáli „Boyband“. Pod vedením Jána Ďurovčíka účinkuje v muzikáloch „Ôsmy svetadiel“ a „Romeo a Júlia“.

Šarmantný Thomas hral v niektorých holandských televíznych seriáloch a filmoch. Ako tanečník a choreograf sa predstavil v mnohých hudobných klipoch, koncertoch, tanečných a módnych prezentáciách. Pôsobil ako moderátor v českej a slovenskej „Fashion TV“. Thomas hrá na gitaru, klavír aj bicie nástroje a sám si skladá piesne. V roku 2008 si založil vlastnú hudobnú skupinu, s ktorou vystupoval v niektorých londýnskych kluboch. Na konte má vlastne albumy „Make Believe“, ktorý vyšiel 2012 a „Live For The Moment“, ktorý vyšiel 2016. 

Binďo:
Moderátor Binďo je na scéne viac ako 15 rokov, má bohaté skúsenosti s moderovaním eventov rôzneho druhu. Profesionalita a zahraničné know-how zaručujú Vášmu eventu skvelý prístup a spokojnosť klienta. Binďo pôsobil 14 rokov v najpočúvanejšom rádiu (Expres), kde sa od reportéra dostal na pozíciu moderátora Rannej show, Večernej show, Víkendového vysielania a nespočetného množstva off-air akcií. V súčastnosti má Binďo svoju vlastnú show v rádiu Europa 2, kde vysiela od pondelka do piatku od 20 do polnoci. Family days, Firemné party a večierky, roadshows, Dni miest a obcí, Fashionshows, Tlačové konferencie, Silvestrovské alebo Vianočné večierky či plesy môžte obohatiť a profesionálneho moderátora ktorým Binďo bezpochyby je.

 

16.2.2017 - NOISE ARENA, Štúrova 44, KOŠICE

18.2.2017 - REFINERY GALLERY, Vlčie hrdlo 1, BRATISLAVA

 

Fotografie
Podobné podujatia
SCANDAL SHOW 2024
Overené podujatieSCANDAL SHOW 2024
Kunsthalle, Košice
SILNÉ REČI V KOŠICIACH
Overené podujatieSILNÉ REČI V KOŠICIACH
Historická radnica, Košice
GENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Overené podujatieGENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Kultúrno-spoločenské centrum, Jedlíkova 7, Košice