Malý vianočný trh 2022 Bratislava

Podujatie Bratislava

Malý vianočný trh 2022 Bratislava

Milí naši priaznivci,
tak ako sme posledné dva roky dúfali, tak sa aj tento rok deje! ? MALÝ VIANOČNÝ TRH je späť a to rovno už 10. raz a my sa už nevieme dočkať!

Takže vás srdečne pozývame v prvú decembrovú NEDEĽU do Horského parku aby sme sa opäť stretli v komornom vianočnom duchu v Lesnej škole oproti Horárni. Bude vás čakať pieckou vykúrený domček, kopec ľudí z blízkeho aj širšieho okolia, originálne hand-made šperky a iné vecičky, hračky, doplnky a ozdoby.
Príďte podporiť komunitného ducha, stretnite sa so susedmi a kamarátmi, nalaďte sa na tú pravú predvianočnú nôtu a získajte krásne vecičky pre vašich srdcu blízkych. Okrem originálnych drobností na predaj pre potešenie blízkych chystáme ako vždy aj dobroty pod zub a do šálok niečo na zahriatie. Navyše svojou kúpou ako každý rok podporíte aj miesto, kde sa trh koná – Komunitné centrum Horáreň a organizáciu, ktorá toto miesto pre vás dennodenne zveľaďuje a udržiava – Nadáciu Horský park. 10% z predaja totiž ide práve jej. AKTUÁLNE hľadáme trhovníkov - Máte handmade veci, ktoré by ste radi ponúkli? Medík alebo medovníčky? Vianočné ozdôbky? Prihlasovací formulár nájdete: https://forms.gle/Au6uv9y7kZYRHckW6 Následne robíme selekciu predajcov, keďže kapacita Lesnej školy je limitovaná. Hlásiť sa treba do 14. Novembra.

Tešíme sa na vás!
Tím Nadácie Horský park

Termín: NEDEĽA 4. DECEMBRA 2022 O 10:00 – 18:00

Fotografie
Podobné podujatia