MAOK - Krst albumu "Svetelné vlákna"

Podujatie Stupava

MAOK - Krst albumu "Svetelné vlákna"

Milí priatelia,
Pozývame Vás na krst nového Maokovho albumu "Svetelné Vlákna", ktorý je naplánovaný na 25. september.
V tento deň sa v niektorých krajinách oslavuje medzinárodný deň snov, kedy si ľudia pripomínajú fakt, že ak máme nejaký sen, celý vesmír sa spojí, aby nám ho splnil.

Jeden s Maokových splnených snov z detstva je hrať ľuďom do snov. Jeho hudba je relaxačná a zároveň introspektívna, niektorých sprevádza na ceste do svojich vlastných vnútorných svetov, predstáv a fantázii.

Koncert sa bude konať v historických priestoroch Stupavskej synagógy. Snovú atmosféru koncertu ešte umocní predajná výstava obrazov "Visionary light " od výtvarnej umelkyne Alica Belica (alicabelica.sk).
Celý tento opticko-akustický zážitok doplní gongový kúpeľ,
ktorým Vás prevedú hostia Andrea Bajnoková a Eva Ružovičová. (vlnazdravia.sk).

Lístky v predpredaji sú dostupné tu:
https://www.maok.sk/concerts/krst-albumu-svetelne-vlakna


Pripájam ešte osobné pozvanie od Maoka:

Milí cestovatelia životom,
hudba, ktorú vám dnes prinášam, vznikala v štúdiu počas posledných 30 mesiacov. Jej tvorba mi pomáhala nachádzať vnútorný mier v obdobiach neistoty či pochybností. Tóny a zvuky tvorili svetelné pulzujúce chrámy, v ktorých som mohol pokojne a nerušene rozjímať, rozpustiť sa a zjemniť vnímanie až na úroveň svetelných vlákien, z ktorých je utkaný svet.

Niektoré sklady boli inšpirované očakávaním príchodu nového života, človiečika. Jedna z nich vznikala v čase, keď sa už Laura bezprostredne hlásila na svet, a to počas kontrakcií, medzi ktorými som postupne nahrával ďalšiu a ďalšiu stopu. Priestorom tak znel akýsi "kontrakčný soundtrack". Ďalšie skladby vytvárali novému bábätku bezpečné a pokojné útočisko, aby sa na tomto svete cítilo vítané a mohlo tíško spať.

K čomu bude táto hudba slúžiť vám, to netuším, ale verím, že si k nej nájdete vhodné činnosti alebo nečinnosti a padne vám na úžitok. Možno prinesie potrebné odpovede, možno aj otázky, alebo "len" vnútorné ticho. Prípadne sa pomocou nej otvoríte novej inšpirácii pri maľovaní obrazov, alebo milovaní. Alebo pomôže pri zaspávaní, či uspávaní.

Niektoré skladby sú svetlejšie, iné zasa temnejšie. S niektorými pocestujete do vesmíru, s inými do podvedomia. Pri ďalších sa možno len rozpustíte na tie svetelné vlákna.

Nech je to tak alebo tak, prajem vám krásny čas pri počúvaní..

s láskou,
Maok

Začiatok podujatia: 25. 9. 2020 19:00:00
Koniec podujatia: 25. 9. 2020 21:00:00
Vstupenky
Fotografie
Podobné podujatia