Maok & Shakya - hudba k hlbokému relaxu, meditácii a uvoľneniu.

Podujatie Bratislava

Koncert Maok a Shakya

Hlas letí vo vánku
Zahráme vám rozprávku
Kde svetlo pramení
Kde rodí sa čas.
V magických krajinách
Voda sa premení
Na lasku prúdiacu
Hlboko v nás.

Zahráme vám k hlbokému ponoru do vašich vnútorných svetov. Budete pri tom ležať vo svojich pelíškoch, ktoré si pripravíte, aby ste sa mohli hudbe a jej liečivému potenciálu otvoriť naplno a nerušil vás pri tom obraz nejakých dvoch muzikantov hrajúcich na pódiu.

Hudba dokáže zázraky. Dokáže v nás otvoriť zmenené stavy vedomia, odhaliť tajomné krajiny skryté hlboko v našom vnútri. Môže nás zaviesť do priestoru blaženosti, prijatia, odpustenia a lásky.
Môže nás kľudne rozložiť na molekuly, zaplniť nimi celý vesmír a potom nás znovu zložiť. Stačí sa uvoľniť, vypnúť kontrolu a s dôverou sa jej odovzdať. Hudba je mocná čarodejka. Verím, že môže zmeniť svet. A dúfam, že v tej viere nie som sám. Pozývam vás, aby ste sa s nami ponorili do tajomných svetov vo svojom vnútri.
Hranie so Shakyom je pre mňa ako slobodný let, ako bezbariérová komunikácia... totálne hudobné prepojenie... niekedy, keď si vypočujem nejaký náš spoločný koncert, nedokážem hneď povedať, kto z nás čo hrá. Teším sa na spoločný čas s vami, strávený vo vyšších úrovniach vnímania.


S láskou Maok a Shakya

Prineste si so sebou karimatky, vankúšiky, alebo podsedáky. Koncert sa nebude predávať na konkrétne miesta na sedenie, ale spolu budeme vytvárať a zdieľať tento priestor bez obmedzení.

Meno organizátora: MaxiTicket.sk
Fotografie
Podobné podujatia
QUEENSHOW
Overené podujatieQUEENSHOW
Dom kultúry Ružinov, Bratislava
SPIEVANKOVO - ANGLIČANINA
Overené podujatieSPIEVANKOVO - ANGLIČANINA
Dom kultúry Ružinov, Bratislava
PARA - Bratislava
Overené podujatiePARA - Bratislava
STARS auditorium, Bratislava