Maratón cestovateľských premietaní

Podujatie Bratislava

Maratón cestovateľských premietaní

3 premietania (Thajsko, India, Kuba) na lodi na Dunaji. Zážitky z celého sveta.

Nádherná kombinácia troch krajín v juhovýchodnej Ázii. Thajsko a jeho hlavné mesto anjelov. Zlaté vežičky chrámov, najlepšie ananásy, vrčanie tuktukov a ruch nočných barov. Krásne pláže Andamanského mora, masáže priamo na pláži, grilovaná barakuda s výhľadom na dokonalý západ slnka. Priateľský islam v Malajzii a najčistejšie mesto na svete. Sprevádza vás dlhoročný BUBO sprievodca Jiří Jobánek.

Chudoba alebo hodváb? Špina alebo Taj Mahal? Šťavnaté premietanie o neuveriteľnej Indii. Dillí, Kalkata, Bombaj. Spaľovanie mŕtvych vo Varanasi, magické chrámy Ajanty a Ellory. 10 pamiatok UNESCO. Incredible India. To všetko na premietaní s Martinom Šimkom.

BUBO a Kuba patrí k sebe. Na Kube a Kubou žijeme. Poznáme tam stovky ľudí, ich mentalitu, vieme vybaviť aj nemožné a najmä dnes, keď sa na Kubu chystá celý svet, my vieme ako v nej plávať. Naša sprievodkyňa Katka Líšková ukázala čaro Kuby tisíckam klientov a dokonale sa v nej orientuje. Zážitky na Kube dokumentuje svojim fotoaparátom a jej fotky sa objavili na nejednej výstave.

Miesto konania podujatia: Rivers Club, Tyršovo nábrežie, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 19. Septembra 2016 18:30
Dátum ukončenia podujatia: 19. Septembra 2016 21:30
Pravdepodobné súradnice: 48.1372N 17.1077E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Maratón cestovateľských premietaní

Fotografie
Podobné podujatia
RAPUNSEL NA VLÁSKU
Overené podujatieRAPUNSEL NA VLÁSKU
Mestské kultúrne stredisko, Modra
RAPUNSEL NA VLÁSKU
Overené podujatieRAPUNSEL NA VLÁSKU
Mestské kultúrne stredisko, Modra