Mária Čírová

Podujatie Trenčianske Teplice

Mária Čírová

Mária Čírová a jej koncert so skvelými chytlavými skladbami na amfiku v Trnave.

Známa slovenská speváčka, klaviristka a skladateľka Mária Čírová prichádza do Kursalonu, aby v neuveriteľne citlivom a autentickom podaní opäť priniesla svoje unikátne sklady. Vychutnajte si večer plný piesní, ktoré sú neraz hlbokou intímnou výpoveďou o rôznych životných situáciách, ľuďoch, ťažkých i radostných chvíľach. Skrývajú sa v nich príbehy, ktoré v nej zanechali silné dojmy a spomienky, kde každá jedna veta má skrytý význam a hĺbku. V jej bohatej diskografii vynikajú napríklad skladby Unikát, Búrka, Na dosah, Bez obáv, Chýbaš, Be There, Kto vie alebo český hit Vloupám se. Zaujímavosťou je, že videoklip k piesni Unikát má takmer 10 miliónov zhliadnutí. Mária sa dokáže vcítiť aj do publika, ktorému svoje piesne adresuje, a vytvoriť tak s ľuďmi na koncerte silné prepojenie. Nenechajte si ujsť tento zážitok.
Mária Čírová sa narodila v hudobníckej rodine s koreňmi skladateľa Eugena Suchoňa. Na klavíri hrá od svojich siedmich rokov. Vyštudovala konzervatórium v Bratislave, v odbore hra na klavír a hudobná kompozícia. Vďaka svojmu debutovému albumu, ktorý priniesol rádiový megahit Búrka, sa začala popri spievaní a hre na klavíri naplno venovať aj kompozícii. Okrem hudby sa angažuje i v ďalších oblastiach spoločenského života na Slovensku, venuje sa charite v roku 2011 sa stala ambasádorkou UNICEF a vycestovala do Kambodže. Mária je matkou troch detí, ktoré vychováva so svojím partnerom, hudobným producentom Mariánom Kachútom.

voľné sedenie: 22€
VIP box A s miestenkou a občerstvením: 25€ VIP box B s miestenkou a občerstvením: 100€ / 4 osoby

Koncert je súčasťou festivalu 76. Hudobné leto Trenčianske Teplice. Podujatie je organizované s podporou Ministerstva dopravy a výstavby SR.

20:00

Fotografie
Podobné podujatia