Marvel Cinematic Universe Quiz

Podujatie Bratislava

Marvel Cinematic Universe Quiz @KC Dunaj~

Iron Man, The Incredible Hulk, Thor, Captain America, Ant-Man, Avengers, Spider-Man, Black Panther, Doctor Strange, Guardians of the Galaxy, Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist, Agents of S.H.I.E.L.D.,... Vstúpte do komiksového impéria a ukážte nám svoje kvízové superschopnosti! Vyzbrojte sa svojou pamäťou, rýchlou reakciou a dobrou náladou, svet marvelovských príbehov vás čaká! Kvízový hľadáčik zameriame len na filmy a seriály, ktoré oficiálne spadajú pod Marvel Cinematic Universe.

Ak sa chcete pridať k nám, zabaviť sa a súťažiť o ceny, kúpte si lístky a následne prihláste svoj tím na registracia@quizcon.sk. Kvízu sa môžu zúčastniť tímy do štyroch členov. Cena lístka je 6€ na osobu, lístky kúpite tu: bit.ly/MarvelCinematicUniverseQuiz. Pravidlá kvízu tu: bit.ly/QuizCONPravidla. Večerom budú sprevádzať chalani zo Space Unicorn.

Space Unicorn
poskytujú autorom priestor na to, aby mohli písať o tom, čo ich baví a takým štýlom, akým sami chcú. Ich spoločnou témou sú však geekoviny, teda filmy, seriály, hry, knihy, komiksy, crowdfunding, netradičné technológie a iné popkultúrne záležitosti. Zároveň chcú dať svetu najavo, že z popkultúry sa dá veľa naučiť. Preto vo veľkom podporujú edutainment, t.j. vzdelávanie prostredníctvom zábavy.

20. 5. (nedeľa)
Štart: 18:00 hod.
Lístky: bit.ly/MarvelCinematicUniverseQuiz

Partneri: Radio_FM, CITYLIFE.SK, kamdomesta, Kultúra v Bratislave, BratislavaDen.sk - Bratislavský internetový denník

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Vstupenky: https://www.interticket.sk/program/marvel-cinematic-universe-quiz-1871
Dátum začiatku podujatia: 20. Mája 2018 18:00
Dátum ukončenia podujatia: 20. Mája 2018 22:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1452N 17.1102E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Marvel Cinematic Universe Quiz @KC Dunaj~

Meno organizátora: QuizCON
Fotografie
Podobné podujatia