MASTER QUEEN

Podujatie Martin

MASTER QUEEN

MASTER QUEEN je skupina tých najlepších business a networkmarketing lídrov z ČeskoSlovenska, ktorý sa spojili a zdieľajú svoje myšlienky, vedomosti, názory na vec a pomáhajú si spoločne za jedným cieľom. Stať sa tými najlepšími BUSINESS a NETWORK MARKETING lídrami na Svete.

MASTER QUEEN je Augustová AKCIA v hoteli Turiec**** v Martine, kde členovia skupiny budú spoločne 2 CELÉ DNI (až do noci) “zavretý” s QUEEN PLAČKOVOU a jej hosťami pod taktovkou Davida Zbojeka .

48 hodín s ľuďmi ktorí zarábajú desaťtisíce mesačne Vás zmení už navždy!

Cieľom MASTER QUEEN je účastníkom kompletne zmeniť pohľad na biznis, odbúrať bloky, vymazať brzdiace presvedčenia, nastaviť systémy, vytvoriť duplikáciu a odovzdať desiatky hotových návodov a riešení.

Pri dosahovaní úspechu v čomkoľvek platia tri základné pravidlá. Mať jasný cieľ, učiť sa od najlepších v obore a pracovať na 120%. Väčšina ľudí zapojených v rôznych podnikaniach síce vie presne čo chce a sú ochotní makať až na pokraj svojich síl, no aj napriek tomu nedosahujú očakávané výsledky. Cítia sa zaseknuto a nevedia sa pohnúť na vyšší level. Myslia si, že chyba je v produktoch, systéme či v samotnej firme a veľa krát to riešia odchodom ku konkurencii alebo dokonca ukončením kariéry. Riešenie je však veľmi jednoduché a podobný problém riešili pred vami tisíce ďalších podnikateľov.

Jedine tie správne vedomosti vás dokážu posunúť ďalej a zabezpečiť neustály rast vášho podnikania.

Fotografie
Podobné podujatia
Zámocký štamperlík
Overené podujatieZámocký štamperlík
Holíčsky zámok, Holíč
Jar na farme
Overené podujatieJar na farme
Lučenec - Ľadovo, Lučenec
Herný festival PixelZest
Overené podujatieHerný festival PixelZest
Kreatívne centrum Trnava, Trnava