Matt Storm (Kanada) - Levice

Podujatie Levice

Matt Storm (Kanada) - Levice

Kanadský spevák, skladateľ a multiinštrumentalista Matt Storm sa po troch rokoch vracia na Slovensko, aby predstavil svoj nový album: "Like an Old Tree in the City".
Mattov oduševnený vokál kĺže ponad živé nástroje, kde spája klasické R&B s indie alternatívnymi zvukmi. Zraniteľnosť stojí v popredí jeho písania piesní, pretože sa nikdy nevyhýba zdieľaniu tvrdých právd a konfrontácii s otázkami spirituality prostredníctvom sebaanalýzy. Matt vyrastal na oboch stranách Atlantického oceánu - narodil sa v štáte Washington (USA), vyrastal v Saudskej Arábii, Keni a Vernone B.C (Kanada). Jeho netradičná výchova ho ponorila do hudby a zanechala mu jedinečný pohľad na život. V roku 2022 sa Matt a jeho kapela stali súčasťou Victoria’s Rifflandia Festival a Vancouver Mural Festival a skladba „We Went Our Own Ways“ na Spotify prerazila ako undergroundový hit s viac ako 1,4 miliónmi streamov.

Na Slovensku sa Matt predstaví ako súčasť tria, ktoré budú dopĺňať hudobníci Sasha Mamaev (Gonsofus) - basová gitara a Viktor Schramek – bicie. Trio samo o sebe predstavuje hlboké osobné a hudobne spojenie, ktoré sa rozprestiera cez rôzne desaťročia a kontinenty. Matt a Sasha sa poznuju ešte od roku 2002, keď sa spolu chodili na strednú školu v Nairobi, Keni; Viktor Shramek sa pôsobil ako bubeník Sashovho projektu Gonsofus v rokach 2012-2014.

Vstup: 7 eur

20:00

Začiatok podujatia: 02.02.2023
Fotografie
Podobné podujatia
DESMOD SAMOSTATNÉ LETNÉ KONCERTY 2024
Overené podujatieDESMOD SAMOSTATNÉ LETNÉ KONCERTY 2024
Areál Levického hradu a hradného parku, Levice
DÚHALKA
Overené podujatieDÚHALKA
CK Junior, Levice