Matt Storm (Kanada) + Genius Locci (Slovensko)

Podujatie Bratislava

Matt Storm (Kanada) + Genius Locci (Slovensko)

Kanadský spevák, skladateľ a multiinštrumentalista Matt Storm sa po troch rokoch vracia na Slovensko, aby predstavil svoj nový album: "Like an Old Tree in the City". V Bratislave vás s radosťou pozývame na špeciálny dvojkoncert spolu s kapelou Genius Locci.

Vstup: 10 euro predpredaj / 12 euro na miest

Mattov oduševnený vokál kĺže ponad živé nástroje, kde spája klasické R&B s indie alternatívnymi zvukmi. Zraniteľnosť stojí v popredí jeho písania piesní, pretože sa nikdy nevyhýba zdieľaniu tvrdých právd a konfrontácii s otázkami spirituality prostredníctvom sebaanalýzy. Matt vyrastal na oboch stranách Atlantického oceánu - narodil sa v štáte Washington (USA), vyrastal v Saudskej Arábii, Keni a Vernone B.C (Kanada). Jeho netradičná výchova ho ponorila do hudby a zanechala mu jedinečný pohľad na život. V roku 2022 sa Matt a jeho kapela stali súčasťou Victoria’s Rifflandia Festival a Vancouver Mural Festival a skladba „We Went Our Own Ways“ na Spotify prerazila ako undergroundový hit s viac ako 1,4 miliónmi streamov.

Na Slovensku sa Matt predstaví ako súčasť tria, ktoré budú dopĺňať hudobníci Sasha Mamaev (Gonsofus) - basová gitara a Viktor Schramek – bicie. Trio samo o sebe predstavuje hlboké osobné a hudobne spojenie, ktoré sa rozprestiera cez rôzne desaťročia a kontinenty. Matt a Sasha sa poznuju ešte od roku 2002, keď sa spolu chodili na strednú školu v Nairobi, Keni; Viktor Shramek sa pôsobil ako bubeník Sashovho projektu Gonsofus v rokach 2012-2014.

GENIUS LOCCI je hudobný projekt dvoch sestier a spriaznených hudobníkov, ktorých tvorba sa pohybuje v žánroch folk, dream pop či indie. Spievajú autorské pesničky v angličtine a ich piesne sa nesú v podmanivých, harmonických melódiách. Spája sa v nich krehkosť s mimoriadnou energiou a silou. Zatiaľ vydali EP “Innate”, dvojalbum “Presence” a na koncerte v PinkWhale odznejú aj ukážky z noveho albumu, ktorý vyjde na jar.

20:00

Začiatok podujatia: 04.02.2023
Fotografie
Podobné podujatia
QUEENSHOW
Overené podujatieQUEENSHOW
Dom kultúry Ružinov, Bratislava
SPIEVANKOVO - ANGLIČANINA
Overené podujatieSPIEVANKOVO - ANGLIČANINA
Dom kultúry Ružinov, Bratislava
PARA - Bratislava
Overené podujatiePARA - Bratislava
STARS auditorium, Bratislava